Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vienas politikas iš praeities, liaudyje dar vadinamas šinšilu, rinkimuose su savo partija neiškovojęs nė vieno mandato rajono taryboje, aktyviai veržiasi į mero patarėjo postą. Ką gali žinoti, gal už savo automobilių padangų nudėvėjimą sukant ratus aplink savivaldybę per išankstinį balsavimą šinšilas ir nusipelnė šiltos vietelės savivaldybėje?

• Kai kurie ligoninės darbuotojai labai laukia pusmetį po sanatorijų baseinus plaukiojančio direktoriaus. Tikimasi, jog jam sugrįžus iš sveikatingumo „atostogų“, ligoninėje bus atgaivinti „nedarbingumo trečiadieniai“. Tai ypatinga savaitės diena, kai ligoniai nesiregistruoja pas gydytojus vizitams, nes žino, jog tądien ligoninėje vyksta šventės ir deramos pagalbos iš linksmų medikų nesulauks.

• Viena Šeštokų gyventoja buvo nustebinta, kai užvakar virš jos namų pradėjo ratus sukti modernus naikintuvas. Geležinis paukštis skrido taip žemai, kad buvo matyti lakūno siluetas. Gal pilotui labai patiko savo namų kieme skalbinius džiausčiusi moteris, kuri segėjo tik trumputį chalatą?..

• Atidaryta nauja parduotuvė, net dvylika kilometrų sutrumpinusi kelią iki pigių prekių. Visai neseniai, vos kilometrą įvažiavus į Lenkiją, pradėjo veikti lietuviško kapitalo krautuvė, kurioje galima įsigyti ne tik pigesnių gėrimų, bet ir dešrų, ikrų ar kitų gardumynų. Akivaizdu, jog Seinų „biedrionkai“ atsirado rimtas konkurentas, o lazdijiečiams – taupesnė kelionė.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: