Dzūkų žinios

Puikūs specialistai kelia sparnus iš Lazdijų: į Alytų, Vilnių, Švediją

Dalintis:
D. Palačionis palieka Lazdijus ir planuoja naujų iššūkių ieškoti Alytuje.

Nežinia, ar tai sutapimas, ar logiškas dėsningumas, kad pasikeitus rajono valdžiai darbą savivaldybėje ir jos valdomose įstaigose palieka nemaža grupė puikių specialistų – nuo skyrių vedėjų iki ūkvedžių. Liūdniausia yra tai, jog jie nepereina į kitus darbus Lazdijuose, bet išvyksta į užsienį ir kitus Lietuvos miestus.
Buvęs mero padėjėjas, politinio pasitikėjimo darbuotojas Tomas Savukas, kaip ir numato įstatymai, darbą paliko iškart, kai savo kadenciją baigė meras Artūras Margelis.
Jaunas vyras, aktyvus meno saviveiklos kolektyvų narys sakė, jog apsisprendė darbo ieškoti Vilniuje. Kartu su juo į sostinę išvažiuoja ir jo draugė, dirbusi Lazdijų kultūros centre. Taigi, Lazdijai praranda du jaunus ir perspektyvius žmones.
Nelaukdamas naujosios valdžios atėjimo, darbą Sporto centre paliko ten ūkiui vadovavęs Artūras Juškauskas. Puikus organizatorius ir vadybininkas nusprendė išvykti dirbti į užsienį.
„Nusipirkome butą Lazdijuose, reikia nemažai pajamų, čia didelio atlyginimo negausiu, todėl važiuoju dirbti į Švediją. Ten manęs laukia darbas statybose. Kaip bus toliau, parodys laikas. Gal užsidirbsiu pinigų ir sugrįšiu į namus“, – sakė A. Juškauskas.
Lazdijų savivaldybės vadovams teks ieškoti ir naujo Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo. Beveik po mėnesio šį postą palieka puikiai vertinamas specialistas Vytuolis Valūnas. Jis susirado darbą Alytuje.
Viena iš didžiausių netekčių savivaldybei gali tapti Ūkio tarnybos vadovo Deivydo Palačionio išėjimas iš darbo.
D. Palačionis „Dzūkų žinioms“ patvirtino, jog gegužės pradžioje paliks šį postą. Paklaustas apie priežastis, privertusias jį priimti tokį sprendimą, D. Palačionis teigė, jog tai nėra tiesiogiai susiję su rajono valdžios pasikeitimu.
„Manau, atėjo laikas naujiems iššūkiams. Savo gyvenimą ir darbą perkelsiu į Alytų. Ten jau įsigijome savo būstą“, – sakė D. Palačionis.
Paslaugų administravimo specialybę turintis vyras sakė, jog dar tiksliai nežinantis, kokį darbą Alytuje pasirinks, tačiau neatmeta galimybės dirbti viešojo administravimo sektoriuje.
„Nebuvau tikras, ar norėsiu dirbti pasikeitus savivaldybės vadovams, tačiau žinojau, jog anksčiau ar vėliau ieškosiu darbo Alytuje, ten tikrai didesnės perspektyvos“, – sakė Deivydas.

Dalintis:

2 komentarai apie “Puikūs specialistai kelia sparnus iš Lazdijų: į Alytų, Vilnių, Švediją”

  1. Dzūkų zinios, mirsta is pavydo specialistai sako. Tokiu specialistu pilni kaimai 😀

  2. Tomas Savukas-puikus specialistas? Nejuokinkite mano vištų.Krepšiukus padavinėjo Margeliui.Artūras Juškauskas puikus specialistas?Na čia išvis be komentarų…..

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: