Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Ligoninės vadovas baltą chirurgo chalatą išmainė į „valstiečių“ sermėgą. Jis visai neseniai įstojo į Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą. Kas galėtų paneigti, jog tokiu savo žingsniu jis siekia įrodyti lojajumą naujajai rajono valdžiai ir dar ne vienerius metus trinti ligoninės vadovo krėslą. Tačiau yra viena problema – padorūs „valstiečiai“ nevartoja alkoholio. Tai ligoninės vadovui bus sunkiai įveikiamas iššūkis.

• Naujoji valdžia vis plačiau mojuoja šluota neįtinkančių tarnautojų pusėn. Ketinama iš darbo atleisti gerai dirbančius Pirminės sveikatos priežiūros centro ir Sporto centro vadovus. Įdomu, kokias nuodėmes jiems pripaišys?

• Socialinių paslaugų centro vadovė sugebėjo labai ekonomiškai centrui nupirkti automobilį. Pažeisdama visas pirkimo procedūras, ji sugebėjo miniveną nupirkti dukart brangiau nei tikroji šio automobilio rinkos kaina. Ar tai moteriškas neišmanymas, ar kaip tik labai didelis išmanymas?

• Rajono valdžia labai nemyli žurnalistų, nes Spaudos dienos proga Lazdijų vadovai nesiteikė pasveikinti ar kaip kitaip prisiminti ketvirtosios valdžios. Ką tai galėtų reikšti?

• Savivaldybės gydytoja Lina ėmė vykdyti Audriaus nurodymus. Skubos tvarka ėmė keisti ligoninės ir pspc struktūras. Ketinama atleisti pspc direktorių, sekretorę, informatiką, statistikę, vyr. slaugytoją ir visus įstaigos senjorus. Kas paneigs, kad visa tai daroma ne dėl „Gilonos“ vadovo noro sujungti šias įstaigas?..

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: