Dzūkų žinios

Iš policijos suvestinių

Dalintis:

Mirė savo sodyboje
Naktį iš antradienio į trečiadienį apie 1 valandą nakties Šventežerio seniūnijoje, Prapuntų kaimo teritorijoje, miškingoje vietoje, šalia Prapuntų ežero, rastas 67 metų vyriškio kūnas.
Lazdijų rajono policijos komisariato viršininkas Vidmantas Kondrackis teigė, kad negyvą vyriškį V. K. aptiko giminaičiai, kurie pranešė policijos komisariato pareigūnams. Pirminiais duomenimis, ant vyriškio kūno smurto žymių neaptikta, todėl manoma, kad jis mirė sutrikus širdies veiklai. V. K. gyveno Druskininkų mieste, Prapuntų kaime prie Prapuntų ežero turėjo žemės sklypą bei sodybą, kurioje praleisdavo daug laiko.

Vagystė iš namo
Rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Kapčiamiesčio miestelyje, išdaužus langų stiklus, buvo įsibrauta į 60 metų vyrui priklausantį namą, pavogtas mobiliojo ryšio telefonas „Nokia“ ir dvi meškerės. Nuostolis – 230 eurų. Rajono policijos komisariate dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Dingę daiktai atsirado
Antradienį apie 18 valandą 30 minučių rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Lazdijuose, Lazdijų sporto centro persirengimo kambaryje, pavogta moters rankinė su mobiliojo ryšio telefonu „Iphone 8 Plus“ ir 15 eurų. Nuostolis – 735 eurai.
Rajono policijos komisariato pareigūnai teigė, kad vėliau moteris policijai pranešė, jog rankinė su telefonu atsirado, pretenzijų ji neturinti. Šiuos daiktus vienas asmuo rado ir atnešė jai į namus.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: