Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Visoje Lietuvoje skaitomame skelbimų portale pasirodė informacija apie Lazdijuose parduodamas patalpas su namų valda. Patalpų kaina 21 tūkst. eurų. Įdomu, kas susigundys buvusį tirą paversti šokių sale, o gal naktiniu klubu? Gal kaimynams lenkams tai būtų įdomu?
• Paskelbus informaciją, jog biudžete planuojama skirti 20000 eurų Lazdijų senjorams, kilo nemažas sąmyšis ir rimtų abejonių dėl tokio mokesčių mokėtojų pinigų panaudojimo. Pasigirdo balsų, kad būtų geriau tuos pinigus skirti vaikų ir jaunimo užimtumui, neįgaliesiems ir vienišiems žmonėms. Ko gero, gyventojų apklausos šiuo klausimu rengti nederėtų, nes daug laisvo laiko turintys senjorai savo nuomonėmis užbombarduos apklausos organizatorius.
• Vienintelis Lazdijų restoranas „Gojus“ kyla į aukštesnį lygį. Ten ne tik skanus maistas, bet savaitgaliais jau galima paklausyti ir house ritmu skambančios muzikos. Jaukių vakarėlių ištroškusiems lankytojams nebereiks važiuoti į Alytų ar Druskininkus.
• Po biudžeto projekto pateikimo lengviau atsiduso Lazdijų ligoninės darbuotojai. Gal jiems nebereiks stovėti ištiestomis rankomis laukiant savo sąžiningai uždirbtų pinigų. Naujajame biudžete Lazdijų ligoninės veiklai gerinti numatyta skirti 100 000 eurų. Tik įdomu, kam bus skirti tie pinigai – veiklai gerint ar algoms išmokėti?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: