Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų savivaldybės feisbuko paskyroje atsiranda cenzūros požymių. Jei kas parašo komentarą, kuris nepatinka rajono valdžiai, tai komentaro akimirksniu nelieka, jis būna ištrinamas. Suprantama, nemalonu skaityti skaudžią tiesą.
• Ši savaitė rajonui buvo kaip niekada dosni naujais veidais įstaigų ar skyrių vadovų kėdėse, ypač medicinos įstaigose. Darbą pradėjo trys nauji vadovai – ligoninės, Lazdijų sveikatos biuro ir Pirminės sveikatos priežiūros centro.
Lazdijų ligoninė, jau senokai įsigijusi brangų, šiuolaikišką rentgeno aparatą, vis dar nemoka jo paleisti. Jei nebūtų karantino, tai gal atvažiuotų specialistas iš Vokietijos ar Japonijos ir paleistų? Sudėtinga ta šiuolaikiška medicinos įranga, ne kožnam pabažnam tai suprasti.
• Po didelių ir sudėtingų viražų karščiavimo klinika pagaliau atidaryta ir Lazdijuose. Klinika dirbs tik keturias valandas per dieną. Ar ji turės realią naudą, ar bus tai tik valdžios varnelė dokumente, parodys laikas.
• Šventė atėjo ir į Lazdijų Buratino kiemą. Mat pastarajam Malvina leido įdarbinti ir žmonių. Iš Buratino partinės pasakos. Nuo šiol viena įstaiga turės labai teisingų politinių pažiūrų vairuotoją.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais. (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: