Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajone sutrikęs judumas, nes šis populiarus žodis labai stipriai linksniuojamas, ypač socialiniuose tinkluose. Suprask, kad pasienio gyventojai šiuo metu mažai juda, ypač dviratėmis transporto priemonėmis. Bet karantino varžtai pamažu atsileidžia ir viskas pasikeis – judėsime daug daugiau.
Rinkimai į Seimą nenumaldomai artėja, į areną išeina nauji kandidatai. Judesiai vyksta ir Lazdijuose, tarp mūsų rajono valstiečių. Valdančiųjų kandidatas į Seimą, pasirodo, gali likti tas pats, kaip ir buvo prieš ketverius metus – jis jau renka talkininkų komandą.
• Vienas kandidatas į Seimą savo reklaminius plakatus kabina nepaisydamas Kelių eismo taisyklių – automobilį palieka vos ne sankryžoje su įjungtu avariniu signalu ir stačiai prie skelbimo lentos lipdo plakatus. Derėtų priminti, kad eismo taisyklės galioja ir kandidatams.
• Lazdijų miesto viešosios erdvės visai ne žalios, visai nežydi ir panašu, kad šią vasarą nežydės. Apvažiavus kitus Dzūkijos miestus, ten matyti kitoks vaizdelis – viskas žydi, džiugina akį. O gal Lazdijai nusprendė dalyvauti nykiausios savivaldybės konkurse? Keista, kad kai rajoną valdo moterys, apie grožį visai negalvojama.
• Viena didžiausių socialines paslaugas teikiančių įstaigų Lazdijų rajone gavo nemažas dotacijas darbuotojams skatinti. Tik direktorė viešai rėkia, kad darbuotojai nieko nedirba, todėl paskatinimo nenusipelnė. Kitaip sakant, pinigus matys kaip savo ausis be veidrodžio.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: