Dzūkų žinios

Dėl autobusų stoties projekto — ironija socialiniuose tinkluose

Dalintis:
Tokia žinutė šią savaitę paplito FB – socialiniame tinkle.

Socialiai aktyvūs lazdijiečiai, akylai sekantys viešojoje erdvėje pasirodančius pranešimus apie planuojamus naujus projektus Lazdijuose, suskumba ironiškai reaguoti, jei planai nevirsta realybe.
Daugiau nei prieš mėnesį UAB „Lazdijų autobusų parkas“ savininkas Valius Micevičius rajono vadovams pranešė džiaugsmingą žinią, jog ateinančiais metais nebeliks vienos iš Lazdijų gėdos – apleistos autobusų stoties.
„Esu įsitikinusi, kad šis įvykis įeis į miesto istoriją. Dabartinė Lazdijų miesto stotis jau gan ilgą laiką buvo patyčių objektas, kuriam labai reikėjo atsinaujinti. Pastatas yra ne tik nepatrauklus iš išorės. Jame šalta ir nepatogu laukti autobuso. Džiugu, kad visa tai pasikeis jau netrukus“, – spalio mėnesį, po susitikimo su UAB „Lazdijų autobusų parkas“ savininku, sakė merė Ausma Miškinienė.
V. Micevičius tąkart teigė, jog jau pradėti naujosios stoties projektavimo darbai, bus sutvarkyta infrastruktūra ir rajono centrą papuoš nauja autobusų stotis. Direktorius teigė, jog rengiami du stoties projektai.
„Rengiame du projektus: vieną – mažesnio pastato, kitą – didesnio. Spręsime, kurį išsirinksime. Taip pat planuojame sutvarkyti aplinką, autobusų aikštę. Nenoriu atskleisti visų planų, manau, jog po mėnesio juos viešai pristatysime“, – spalio viduryje sakė V. Micevičius.
Tačiau praėjo daugiau nei mėnuo, o Lazdijų bendruomenei vis nesiūloma susipažinti su naujosios stoties projektais.
Nesulaukdamas projekto, vienas lazdijietis socialiniuose tinkluose patalpino ironišką žinutę: „Lazdijuose jau netrukus prasidės naujos autobusų stoties paruošiamieji darbai. Projektas jau patvirtintas…“ Šalia teksto įdėta nuotrauka, kurioje pavaizduoti statybininkų šalmais pasipuošę vyrai, rankose laikantys „projektą“ – mažamečio nupieštą namuką.
Vis dar tikėkime, kad šis įrašas socialiniuose tinkluose neturi nieko bendra su realybe.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: