Dzūkų žinios

Nauji „Tele2“ pasiūlymai: nuolaidos neribotam internetui ir galimybė laimėti puikius prizus

Dalintis:

Dirbant ir mokantis namuose ypač svarbus greitas ir kokybiškas interneto ryšys. „Tele2“ parengė daug naujų išskirtinių pasiūlymų neribotam internetui. Jais jau dabar galite pasinaudoti operatoriaus internetinėje parduotuvėje www.tele2.lt.

Neribotas „Tele2 Laisvas internetas“ – vos 9,99 Eur/mėn.
Nevaržykite savęs – naudokitės internetu su visiškai neribotais duomenimis ir neribojamu interneto greičiu. Turint tris ar daugiau numerių „Tele2“ tinkle ir pasirašius 24 mėn. sutartį, neribotą „Tele2 Laisvą internetą“ galite įsigyti už ypatingą kainą – vos 9,99 Eur/mėn. Pasiūlymas galioja vasario 18–28 d.

Išmanieji daiktai už 1 Eur
Atnaujinkite savo namus su išmaniaisiais įrenginiais vos už 1 Eur. Šiuo metu, įsigyjant neribotų GB „Tele2 laisvo interneto“ planą už 17,90 Eur/mėn., galite išsirinkti vieną iš siūlomų išmaniųjų daiktų už simbolinę 1 Eur kainą.
Pavyzdžiui, puikų namų pagalbininką, siurbiantį ir plaunantį dulkių siurblį robotą „Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential“. Muzikos mėgėjai galės rinktis belaidę garso kolonėlę „JBL Charge 4“. Su šiuo pasiūlymu taip pat galėsite įsigyti pažangų interneto modemą „Huawei B535“. Daugiau išmaniųjų įrenginių pasiūlymų ieškokite www.tele2.lt.
Pasiūlymas galioja sudarius sutartį 12 arba 18 mėn. terminui be įrangos arba sudarius sutartį 24 mėn. terminui su įranga ir mokant jos kainą dalimis. Pasiūlymas galioja vasario 18–28 d.

Tele2 Laisvas internetas“ ir planšetė – tik 9,99 Eur/mėn.
Dairotės naujos planšetės? Pasinaudokite išskirtiniu „Tele2“ pasiūlymu. Lengvą, patvarų ir ryškų planšetinį kompiuterį „Huawei MediaPad T5 4G“ (2 GB + 32 GB) kartu su 25 GB „Laisvu internetu“ dabar galite įsigyti už 9,99 Eur/mėn. Pradinė įmoka – vos 1 Eur.
Planšetinio kompiuterio pasiūlymas galioja užsisakant „Laisvo interneto“ 25 GB planą ir pasirašant 24 mėn. paslaugų sutartį bei 24 arba 36 mėn. įrangos išsimokėjimo sutartį. Planšetės kaina perkant be sutarties – 159 Eur.

Laimėkite naująjį „Xbox“ ir kitus vertingus prizus
Geras interneto ryšys reikalingas ne tik darbui ar mokslams, bet ir pramogoms, pavyzdžiui, linksmiems vakarams su įdomiais filmais, serialais, laidomis ar sporto transliacijomis. Tai suderinti paprasta. Rinkitės neribotą „Tele2 Laisvo interneto“ planą kartu su vienu iš trijų išmaniosios televizijos „Go3“ paketų ir laimėkite puikių prizų visai šeimai.
Užsisakę interneto ir televizijos planą, turėsite galimybę laimėti žaidimų konsolę „Xbox S Series“ (512 GB), dvi konsoles „Xbox One S“ (1 TB) arba tris belaides ausines „JBL Duet“. Daugiau apie tai, kaip dalyvauti žaidime: https://tele2.lt/privatiems/laimekite-xbox.
Interneto ir televizijos paketo kaina prasideda nuo 19,90 Eur/mėn. Prie kiekvieno paketo suteikiama papildoma dovana – 2 mėn. nemokama elektroninio žurnalo „Žmonės“ prenumerata.
Pasiūlymas galioja pasirašant 24 mėn. sutartį. Modemo kaina į pasiūlymą neįskaičiuota ir prasideda nuo 2,5 €/mėn.
Daugiau informacijos apie pasiūlymus ir akcijas sužinosite www.tele2.lt arba paskambinę telefonu 117. Įrenginiams papildomai taikomas vienkartinis laikmenos mokestis. Pasiūlymų laikas ir įrenginių skaičius ribotas.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: