Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijuose vyksta neįtikėtini dalykai. Lazdijų šilumos tinklų direktoriaus konkursą laimėjo ne vietos valdžios bičiulis socialdemokratas, ne koks politikų padlaižys ar draugelis, bet profesionalas iš Druskininkų. Išeina, kad Lazdijuose keičiasi mados, ne lojalūs ūkvedžiai, bet profai ima viršų.
• Vietos užimtumo tarnyba sulaukė pastiprinimo, prie kolektyvo prisijungė naujas narys. Didelę ir prieštaringai vertinamą vadovavimo patirtį sukaupusi moteris dabar savo žinias galės panaudoti koordinuodama projektus. O gal ji padės darbą susirasti tiems žmonėms, kuriuos, anksčiau dirbdama valdiškoje įstaigoje, pati buvo atleidusi iš darbo?
• Įvyko Dumblyje esančių objektų aukcionas, pastatai, kadaise priklausę pasienio rinktinei, parduoti privatiems asmenims. Ar savivaldybė nustatė nerealią kainą, ar pirkėjai prarado galvą, bet vienas objektas buvo parduotas beveik 10 kartų brangiau, nei buvo nustatyta pradinė kaina. Labai smalsu, kas tie investitoriai, kurie paklojo ne vieną šimtą tūkstančių, įsigydami šį objektą.
• Nuo šiol lazdijiečiams ir kaimynams iš Lenkijos gali kilti nepatogumų gydantis kataraktą – rimtą akių ligą, kurios metu akies lęšiukas pamažu netenka skaidrumo dėl medžiagų apykaitos sulėtėjimo. Kataraktą mūsų ligoninėje iki šiol gydė specialistai iš Lenkijos. Tačiau sėkmingai savo veiklą vykdę gydytojai greitu laiku gali likti be patalpų, nes juos ketinama iškeldinti, o patalpas, kuriose jie įsikūrę, palikti nenaudojamas. Kaip šuo ant šieno – nei pats ėda, nei kitam duoda.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: