Dzūkų žinios

Lazdijiečių išrinktas parlamentaras laukia gyvų susitikimų su rinkėjais

Dalintis:
Parlamentaras teigė, jog rinkėjus kabinete priims tradiciniu laiku – kas antrą pirmadienį, o jei reiks, kils problema, jis sakė važiuosiąs į konkrečią vietą. Z. Streikus priminė, jog į priėmimą būtina užsiregistruoti iš anksto. (S. Petrausko nuotr.)

Didele balsų persvara praėjusį rudenį į Seimą Jotvingių apygardoje išrinktas Zenonas Streikus aktyviai dirba nuo pirmos naujojo Seimo darbo dienos. Ypač daug dėmesio parlamentaras skiria apygardos gyventojų problemoms spręsti. Jam talkina padėjėjas – Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Benius Rūtelionis.
Seimo narys ir jo padėjėjas neseniai įsikūrė naujame kabinete, kuris yra trečiajame savivaldybės pastato aukšte, buvusio savivaldybės kontrolieriaus patalpose. Šiuo metu dėl pandemijos parlamentaras negali su rinkėjais bendrauti kontaktiniu būdu, todėl apie Lazdijų krašto žmonėms kylančias problemas Z. Streikus sužino bendraudamas telefonu ir per savo padėjėją B. Rūtelionį.
„Apžiūrėjau naują kabinetą, gaila, kad dėl karantino negaliu priimti žmonių, dažniau bendraujame telefonu, nuotoliniu būdu, dar galimas bendravimo būdas – susitikti gatvėje žmogų ir su juo pasikalbėti“, – sakė Z. Streikus.
Parlamentaras teigė, jog rinkėjus kabinete priims tradiciniu laiku – kas antrą pirmadienį, o jei reiks, kils problema, jis sakė važiuosiąs į konkrečią vietą. Z. Streikus priminė, jog į priėmimą būtina užsiregistruoti iš anksto.
„Kartais pavyksta problemą išspręsti ir telefonu, padeda B. Rūtelionis, jis puikiai žino vietinę situaciją. Kartais jis, kaip tarybos narys, sprendžia tam tikrus klausimus, todėl man net nereikia įsikišti. Savivaldybė turi spręsti klausimus, o mes tik galime suaktyvinti tų problemų sprendimą, nukreipti į reikiamą skyrių ar tarnybą“, – sakė Seimo narys.
Z. Streikus geru žodžiu mini buvusį savo padėjėją Valdą Vabuolą, kuris šiuo metu vadovauja Lazdijų ligoninei. Parlamentaro teigimu, su teisininko išsilavinimą turinčiu V. Vabuolu jiems pavyko išspręsti nemažai keblių lazdijiečių problemų.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: