Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Mūsų kraštietis iš Radviliškio, buvęs šio rajono meras, šiuo metu Seimo narys, perdavė Lazdijų tarybos nariams žinutę: „Nedarykite šios klaidos, kurią mes padarėme, kai panaikinome Vaikų ligų skyrių nesuprasdami situacijos ir pasekmių. Jei priimsite tokį sprendimą, tai visam laikui pakenksite jaunoms šeimoms, auginančioms vaikus. Mes klaidą padarėme, Jūs dar galite jos išvengti.“ Sakoma, jog geriau mokytis ne iš savo, bet kitų klaidų.
• Tūkstančiai Lazdijų rajono hektarų apie Šeštokus ar Kučiūnus gali būti paversti atviru mūšio lauku, ten negalės dirbti ūkininkai, miško kirsti medkirčiai, prie tos teritorijos esančiuose miškuose nebus galima grybauti, o vietoj paukščių giesmių nuolat dunksės artilerijos salvės. Ar tokia perspektyva mus žavi?
• Veisiejuose, kitoje kelio pusėje, prieš dabar veikiančią turgavietę, įsikurs nauja turgavietė. Šiuo metu braižomi planai, projektuojamas prekybos stalų dizainas, gal turgus bus po stogu kaip Alytuje? Viskas gražu, tik kiek kainuos prekybos vieta, investavus į naujos turgavietės patrauklumą. Ar prekeiviai galės sau leisti mokėti už modernią vietą solidų mokestį, pavyzdžiui, 15 eurų?
• Šiuo metu Lazdijų užimtumo rinkoje tikrai yra darbo skelbimų, trūksta šviesų operatorių, architektų, seniūnijų specialistų, biudžetų ir finansų specialistų. Skelbimų yra, bet norinčiųjų dirbti nelabai atsiranda. Ar darbai neįdomūs, ar atlyginimai menki? O gal patogiausia gyventi iš pašalpų?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: