Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Buvusios rajono valdžios norai išsaugoti rajone bent vieną profesinio rengimo įstaigą baigsis nesėkme. Dar daugiau, gali atsitikti taip, kad Veisiejų technologijos ir verslo mokykla apskritai išnyks iš mokyklų žemėlapio, kaip tai atsitiko ne su viena panašia įstaiga. Ir liksime prie suskilusios geldos.
• Kovo 18 dieną vienas vietos sporto entuziastas džiugiai savo FB paskyroje pranešė, kad geriausia šiuo sunkiu periodu sportuoti Lazdijų sporto klube „Sakalas“. Šiame sporto klube vyksta toks neformalus suaugusiųjų švietimas, kuris yra tik priedanga sporto klubo veiklai vykdyti, nors LR įstatymai leidžia sportuoti iki penkių asmenų. Norėdami apgauti aplinkinius ir prisidengę švietimo terminu, sporto klube sportavo ir vietos konservatoriai, tarp jų ir partijos lyderis. Ir prisisportavo – sporto klubas tapo koronaviruso židiniu. O gal taip Sveikatos komiteto pirmininkas kovoja su COVID-19?
• Su vienais iš verslininkų, dirbusių rajone, kurie viešoje erdvėje linčiuojami be reikalo, bandoma pasiekti taikų susitarimą. Tik ar tas susitarimas įmanomas? Kas atlygins verslui, kuris buvo pasirengęs investuoti mūsų rajone, turtinę ir neturtinę žalą, sugadintą reputaciją, kiek tai kainuos rajono mokesčių mokėtojams pinigų?
• Kalbos apie Seimo rinkimų sistemos pakeitimą, atsisakant rinkimų vienmandatėse apygardose, ir tiesioginių merų rinkimų sistemos revizavimą sklinda iš konservatorių stovyklos. Mintį apie merų rinkimų sistemos pakeitimą į eterį paleido konservatorius, Seimo narys, buvęs Kauno meras Andrius Kupčinskas. Kas galėtų paneigti, jog dvi kadencijas Kaunui vadovavęs politikas, šio posto netekęs per tiesioginius mero rinkimus, vėl norėtų sugrįžti į jaukią laikinosios sostinės mero kėdę?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: