Dzūkų žinios

Padovanok jai istoriją – dovanų idėjos moterims

Dalintis:

Artėja brangios moters gimtadienis, svarbi sukaktis ar kita judviejų šventė? Ar kada pagalvojai padovanoti jai istoriją? Intriguojantį blyksnį, kuris taptų pasakojimu apie nepamirštamai praleistą laiką ir geriausias akimirkas kartu. Kurti istorijas ir jomis džiuginti moteris kviečia Beta.lt.

Kiekviena proga – unikali

Kiekviena, net ir mažiausia šventė, moterims yra išskirtinė. Gimtadienio proga ją nustebins šis tas asmeniško, susijusio su jos laisvalaikiu, hobiais, gyvenimo būdu. Galbūt ši moteris yra itin charizmatiška asmenybė? Ją be galo pradžiugins linksmos dovanos: šuolis parašiutu, skrydis oro balionu ar vandens pramogos tokios moters tikrai neįbaugins! O gal ji puoselėja grožį ir harmoniją? Jai be abejonių patiks grožio procedūros plaukams, nagams ar talijai dailinti. Galbūt ji jaučiasi it ant sparnų, kai pasipuošia dailia suknele į spektaklį ar šėlsta koncerto salėje? Tuomet verta pamąstyti apie dovanų kuponą artėjantiems renginiams. 
Didžiausių šeimos šventės alsuoja ramybe ir harmonija. Visiems susirinkus prie šventinio stalo malonu ne tik gauti, bet ir įteikti šiltas, jaukias dovanas. Jeigu Kalėdų proga ji jau gavo šiltą megztinį ir pūkuotas pirštines, metas pradžiuginti jaukiais prisiminimais! Savaitgalis spa centre su atpalaiduojančiais masažais ir viso kūno procedūromis skamba kaip tobulas sumanymas! Ieškantiems šio to egzotiškesnio, verta praleisti vakarą gurmaniško maisto restorane, degustuojant įmantrius skonius. 
Valentino dienos proga metas išbandyti šį tą naujo – gėles ir šokoladą iškeisti į atpalaiduojančius spa ritualus ir pasilepinti masažais. Draugystės, vestuvių metinės yra dviejų žmonių šventė, įprasminanti kartu nueitą kelią. Gražiausias judviejų praleistas akimirkas įprasminkite nuotraukų koliaže. Jei nesiliaujate kurti naujų prisiminimų kartu, porų fotosesijoje įamžinsite ne tik metinių progą, bet ir užfiksuosite jaukius judviejų momentus. 

Geriausi dovanų pasiūlymai 

Kam laukti išskirtinių progų – priminkite moteriai, kokia ji brangi dabar pat! Nustebinite žavingasias moteris žavingas moteris bet kurioje šalies vietoje – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje ir kitose miestuose. Svetainėje Beta.lt sutaupysite ne tik laiko, bet ir atrasite unikalias dovanas pigiau ir visada geriausia kaina.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: