Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijuose, einant pėsčiųjų taku Baltajo ežero link, šalia naujų sniego baltumo dažais apdažytų tiltelių stūkso ne vienas kiečių krūmas. Jie tokio įspūdingo dydžio, kad juos panaikinti reiktų kirvio pagalbos, joks trimeris neįveiks. Per kiečius mūsų Lazdijos upelis visai nematomas. Mūsų seniūnė neskuba tvarkytis, tikriausiai laukia, kada darbus pradės naujai įkurta miesto ir rajono aplinką padėsianti tvarkyti bendrovė.

• Viena socialinių paslaugų įstaigos socialinė darbuotoja užsimanė atostogų, kurias ne pagal grafiką buvo sutarusi gauti iš laikinosios direktorės. Kadangi laikinajai rūpėjo tik jos pačios atostogos, todėl ji, nieko nelaukdama, išvyko ilsėtis. Pasirodo, laikinąją direktorę šiuo metu pavaduoja vyras, o jo kumštis kietas, nes jis neišleido socialinės darbuotojos sutartų atostogų. Laikas merginoms suprasti, kad ne viskas pasiekiama per blatą. Šaunuolis laikinasis direktorius, kad padėjo pensininkę į vietą.

• Lazdijų rajono savivaldybėje sumažės buhalterių. Senosios, didelę praktiką savivaldybėje sukaupusios specialistės išeina, nes moka skaičiuoti ir mato, kad naujiems, per pažintis atėjusiems iš kitų miestų darbuotojams atlyginimai mokami didesni, paskirti darbo krūviai – mažesni negu seniesiems. Kam dirbti, jeigu būsi tinkamai neįvertintas?

• Naujieji rajono projektai pakibę ore. Kas bus su mūsų naujuoju sporto centru? Kas bus su mūsų naująja autobusų stotimi? Kas bus su mūsų Dumblyje įkurtais senelių namais? Atsakymai nelinksmi – sporto centro artimiausiais metais nebus, nes valstybė neskirs 16 mln. jo statyboms. Nebus ir autobusų stoties, senelių namų Dumblyje irgi nebus.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: