Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Neseniai daugelis Lazdijų rajono įmonių vadovų, verslininkų sulaukė Užimtumo tarnybos Lazdijų skyriaus laiškų, kuriuose buvo siūloma įmonėse ir bendrovėse įdarbinti migrantus. Tokį laišką gavo ir mūsų redakcija. Keistas laiškas! Ar jo siuntėjai pagalvojo, kokį darbą tik arabiškai kalbantiems žmonėms gali pasiūlyti laikraštį lietuvių kalba leidžianti bendrovė? Gal leisti laikraštį arabų kalba?

• Rugpjūčio pabaigoje Lietuvos pirtininkų keliai vedė į Lazdijų rajono Metelių miestelį. Pasivanoti įvairiomis vantomis ir pasimėgauti lietuviškos pirties malonumais susirinko šimtai kvapnaus garo mėgėjų iš visos Lietuvos. Ten vyko tradicinis Lietuviškos pirties bičiulių draugijos renginys „Pirties diena“. Renginio organizatoriai savo įsipareigojimus maksimaliai įvykdė, tik pritrūko savivaldybės pažadėtų pinigėlių kurui suvažiavusiems pirtininkams sugrįžti į namus. Savivaldybė vietoje žadėtų 6000 eurų atseikėjo tik 4000 eurų. Gal sporto centro statybai sutaupė?

• Lazdijų rajono savivaldybėje dirba labai kruopšti buhalterė, kuri savivaldybės apskaitą tvarko nuotoliniu būdu iš Kauno. Dėl jos įtakos iš darbo pasitraukė didesnę patirtį sukaupusios buhalterės. Maža to, savivaldybė ieško šios profesijos specialistų. Tai kam ieškoti naujų, jeigu dėl naujų traukiasi senosios?

• Lazdijų rajone tyliai ramiai uždaroma dar viena mokykla. Toliau nuo Lazdijų rajono vadinamojo demografinio centro nutolusi mokykla liko cik su dviem pradinių klasių komplektais, kiek ji dar veiks, niekur informacijos nėra. Panašu, kad apie tai dar nežino nei tų pradinukų tėvai.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: