Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybės valdžia draudžia darbuotojams pietauti savivaldybės patalpose. Kodėl savivaldybės specialistams uždrausta pietus atsinešti iš namų ir papietauti darbe tam skirtoje vietoje, galima tik paspėlioti. Gal taip nenorima, kad darbuotojai ugdytų savo bendruomeniškumą ir pasipasakotų vienas kitam apie savo skyriuose vykstančius etatų mažinimus, pasidalintų kita svarbia informacija? O gal savivaldybės vadovai savo darbuotojų sąskaita nori paremti šalia įsikūrusias maitinimo įstaigas?

• Praėjusį penktadienį Lazdijų miesto aikštėje šurmuliavo kasmetinė rudenėlio šventė „Lazdijų ruduo 2021“. LKC naujienų agentūra lankė Nepriklausomybės aikštėje įsikūrusius kiemelius, kuriuose buvo galima įsigyti pačių geriausių daiktų ir paslaugų. Įsikūrusių kiemelių šeimininkai mielai pozavo prie savo sukurtų stendų, reklamavo miesto, rajono gyventojams savo teikiamas paslaugas, bičiuliavosi su šventės dalyviais, fotografijas kėlėsi į savo FB paskyras. Į vieną tokią paskyrą netikėtai įsmuko micė ir paliko ten komentarą: „Tas vidury neatrodo patikimas dirbti su vaikais. Prie savo kačiukų jo neprileisčiau. Miau“. Komentaras, žinoma, iš paskyros dingo per kelias sekundes.

• Savivaldybėje įsifiltravo Kadras. Jis pyškina ne tik fotografijas savivaldybės FB paskyrai ar valdžią apgiedančiai žiniasklaidai, bet kartais pats papuola į kadrą šalia rajono pirmosios ponios. O gal prieš porą mėnesių Lazdijų rajono savivaldybės skyrių metrikoje atsiradęs personažas yra tas kipsas, kuris dailiai fotografuodamas pirmąją rajono ponią nusipelno jos palankumo?

• Naujojo Lazdijų sporto centro projektas yra apgaubtas paslapčių šydu. Vieno komiteto posėdžio metu buvo bandoma išsiaiškinti, kokia bus stebuklingojo sporto centro sąmata ir kiek jis gali kainuoti rajono gyventojams. Deja, niekas to pakomentuoti negalėjo. Kalbama, kad sporto centro statyboms bus skelbiami trys konkursai: sporto salei vienas, fasadui ir stogo darbams antras, vidaus apdailos darbams trečias. Aritmetiką gerai įvaldęs buhalteris suskaičiavo, jog šis miražinis malonumas galėtų kainuoti apie 17 milijonų. Įspūdinga suma, ypač tada, kai statistika skelbia, jog Lazdijų rajonas pagal skurdo mažinimo indeksą yra paskutinėje vietoje tarp visų Lietuvos savivaldybių.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: