Dzūkų žinios

Lazdijų Turizmo informacijos centras lieka be vadovo

Dalintis:

Nieko tokio – rajono valdžia vėl importuos iš Kalvarijos ar Alytaus…

Redakcijos duomenimis, M. Sabaliauskas išvyks dirbti į Druskininkus, jo paslaugomis susidomėjo viena iš šio kurorto sanatorijų.

Lazdijų turizmo sektoriui iškilo grėsmė. Iš posto traukiasi Lazdijų turizmo informacijos centro (TIC) direktorius Mantas Sabaliauskas. Jaunas, kūrybingas žmogus, puikiai vertinamas Lietuvos turizmo bendruomenėje ir išrinktas Lietuvos turizmo informacijos centrų asociacijos prezidentu, nuo rytojaus palieka savo darbo vietą.

Apie savo pasitraukimą iš TIC vadovo posto „Dzūkų žinioms“ patvirtino ir pats M. Sabaliauskas.

„Taip, išeinu, šis penktadienis bus paskutinė mano darbo diena Lazdijų TIC, čia dirbau ketverius metus“, – sakė M. Sabaliauskas.

Pasidomėjus, kas paskatino priimti tokį sprendimą, M. Sabaliauskas neatviravo, bet pasakė, jog norėtų keisti savo veiklos kryptį.

Redakcijos duomenimis, M. Sabaliauskas išvyks dirbti į Druskininkus, jo paslaugomis susidomėjo viena iš šio kurorto sanatorijų.

Manto aplinkos žmonės pasakojo, jog viena iš jo tokio apsisprendimo priežasčių galėjo būti artėjantys savivaldos rinkimai, kurių metu jis galėjo būti įsuktas į politinę mašiną. Mantas nenori dalyvauti politikoje, bet ketina tobulinti savo profesinius įgūdžius.

Viename iš šią savaitę vykusių posėdžių tarybos narys Benius Rūtelionis išreiškė abejonių dėl TIC teikiamos naudos rajonui, jis teigė, kad reiktų suskaičiuoti, kokią realią naudą duoda šis centras. O gal tarybos narys siūlys atsisakyti šios rajonui gyvybiškai svarbios įstaigos?

Žinoma, tokie svarstymai kvepia visišku absurdu, ypač dabar, kai rajono valdžia norėtų Lazdijus paskelbti „pasienio perlu“ ir dar labiau suaktyvinti atvykstamąjį turizmą.

Darbą palikus patyrusiam ir energingam TIC vadovui, nebus lengva surasti jam pamainą, juolab, kad rajono valdžia į turizmą deda dideles viltis.

Benius Rūtelionis išreiškė abejonių dėl TIC teikiamos naudos rajonui, jis teigė, kad reiktų suskaičiuoti, kokią realią naudą duoda šis centras. O gal tarybos narys siūlys atsisakyti šios rajonui gyvybiškai svarbios įstaigos?
Benius Rūtelionis išreiškė abejonių dėl TIC teikiamos naudos rajonui, jis teigė, kad reiktų suskaičiuoti, kokią realią naudą duoda šis centras. O gal tarybos narys siūlys atsisakyti šios rajonui gyvybiškai svarbios įstaigos?

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: