Dzūkų žinios

Beriva rūpestis Jūsų automobiliu

Dalintis:

Reikalingos naujos padangos, o gal dailūs ir stilingi ratlankiai, kiti automobilio aksesuarai? Pas „Beriva“ specialistus rasite kone visko, kas pravers ratams bei jų sklandžiam veikimui. Skaitydami toliau sužinosite, kokiais klausimais verta kreiptis pagalbos ir ko tikėtis pagal savo poreikius.

Platus padangų ir ratlankių asortimentas

Pirkėjų dėmesiui vieną plačiausių asortimento dalių sudaro įvairių rūšių padangos, o taipogi ratlankiai. Tiek padangos, tiek ratlankiai labai įvairūs ir parenkami pagal transporto priemonę. Sau tinkamų pasirinkimų ras ir lengvųjų automobilių, ir motociklų, taipogi sunkiasvorių transporto priemonių ir žemės ūkio technikos savininkai. Visos padangos ir ratlankiai atkeliauja į prekių lentynas iš savo srities gamybos profesionalų, aprūpinančių aukštos kokybės produkcija, tad jų ilgaamžiškumu ir kokybe galėsite neabejoti.

Padangos tiek žieminės, tiek universalios ir vasarinės, labai skirtingomis kainomis. Pas tiekėjus rasite pigių ir vidutinės kainos, brangių ir patobulintų variantų, sukurtų specialiai pagal išrankiausius vairuotojų poreikius ekstremalioms klimato sąlygoms.

Akumuliatoriai ir aksesuarai

Prekių lentynose taip pat rasite akumuliatorių ir aksesuarų pasirinkimų. Jų taipogi yra labai daug ir įvairių, pasižyminčių skirtingu galingumu bei pritaikymo galimybėmis, tad visais rūpimais pasirinkimo klausimais pasikonsultuokite su specialistais. Su specialistų pagalba greičiau ir lengviau atrasite tai, kas idealiai tiktų Jūsų transporto priemonei ir būtų pateikta priimtina kaina.

Automobilių aptarnavimo paslaugos

„BerivaAuto“ užtikrins ne tik platų prekių automobiliui asortimentą. Autoservise dirbantys meistrai gali pasirūpinti Jūsų transporto priemone. Atliekami šie darbai:

  • keičiamos padangos; 
  • tvarkomi ratai; 
  • lyginami ratlankiai; 
  • pildomi kondicionieriai; 
  • kiti profilaktiniai priežiūros darbai pagal poreikį. 

Autoserviso specializacija – į ratus ir su jais susijusius gedimus, taip pat į kondicionierius, akumuliatorius ir kitas papildomas priemones. Paslaugos teikiamos įvairių transporto priemonių savininkams pagal pageidavimą.

Išskirtinis rūpestis Jūsų transporto priemone ir profesionalių gamintojų sukurtos, kokybiškos automobilių prekės! Kreipkitės į patyrusius meistrus, kurie pasirūpins, kad automobilis vėl riedėtų nepriekaištingai ir galėtumėte mėgautis aukščiausio lygio komfortu.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: