Dzūkų žinios

Kodėl seniūnija pusmetį nesugeba sutvarkyti nulūžusio medžio?

Dalintis:

Lazdijų pilietinei bendruomenei socialiniuose tinkluose atstovaujanti paskyra „Lazdijų miesto ir rajono gėdos lenta“ nuolat sulaukia gyventojų skundų dėl netvarkos viešosiose vietose.

Neseniai į paskyros administratorių kreipėsi Lazdijų miesto Tiesos gatvės gyventojas, kuris skundėsi, jog jau nuo pavasario seniūnija nesugeba sutvarkyti šioje gatvėje nulūžusio medžio.

Redakcijos duomenimis, Tiesos gatvės gyventojas dar pavasarį elektroniniu laišku kreipėsi į Lazdijų miesto seniūniją, pranešdamas apie nulūžusį medį ir prašydamas jį sutvarkyti. Tačiau nei tada, nei vėliau jis nesulaukęs jokios seniūnijos reakcijos. Pateiktose nuotraukose matyti, kad tas pats nulaužtas medis ir vasarą, ir jau sniegui uždengus žemę kiurkso savo netvarkingoje pozoje.

Kodėl seniūnija nereaguoja į žmonių pastabas ir nedaro tvarkos? To paklausėme Lazdijų miesto seniūnijos seniūnės Vaidos Gazdziauskienės.

Seniūnė teigė neatsimenanti, jog seniūniją būtų pasiekusi informacija apie šią problemą. Ji pažadėjo pasidomėti gyventojo skundu ir išspręsti problemą.

„Paprastai reaguojame į gyventojų pranešimus, stengiamės išspręsti jų keliamas problemas, šiuo atveju neturime informacijos apie nesutvarkytą medį Tiesos gatvėje, bet operatyviai pasidomėsime“, – kalbėjo seniūnė.

Apsilankiusi Tiesos g. seniūnė patikslino jog šį griovį tvarkys konkursą laimėjusi įmonė.

Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: