Dzūkų žinios

Kalėdiniai „Tele2“ pasiūlymai: pasirūpinkite dovanomis iš anksto ir šventes pasitikite be rūpesčių

Dalintis:

Laiko iki Kalėdų liko nedaug, tad visi jau pradeda dairytis kalėdinių dovanų savo artimiesiems. Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ paruošė daugybę puikių pasiūlymų tam, kad kalėdinių rūpesčių būtų mažau, o šventinių džiaugsmų – daugiau.

Kasdienybę lengvinantys išmanūs įrenginiai niekada nelieka nepanaudoti, tad jie – puiki kalėdinė dovana. Specialiai tam „Tele2“ paruošė itin daug pasiūlymų, kuriuose rasite čia.

Samsung“ telefoną įsigykite pigiau, o ausines gaukite vos už 1ct

Jei artimųjų tarpe turite „Android“ operacinės sistemos gerbėją, jis tikrai nudžiugs po eglute radęs „Samsung A53 5G“ modelį, kurį įsigijus „Tele2“ elektroninėje parduotuvėje už 1 ct gausite ir belaides ausines „Samsung Galaxy Buds Live“.

Šis „Samsung“ A serijos išmanusis išsiskiria itin geru kainos ir kokybės santykiu. Telefonas pasižymi puikia „Dolby Atmos“ garso sistema, o didelį našumą užtikrina 5 nm aštuonių branduolių procesorius. Aukštos raiškos nuotraukomis pasirūpina net 64 MP OIS kamera. Šis telefonas taip pat palaiko ir 5G ryšį, o jo baterijos talpa siekia net 5 000 mAh.

Dabar „Tele2“ internetinėje parduotuvėje „Samsung Galaxy A53 5G 128 GB“ modelį su 24 mėn. sutartimi galima įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką, o mėnesinė kaina kartu su pokalbių planu siekia 29,73 Eur/mėn. Įsigyjant įrenginį taikomas vienkartinis laikmenos mokestis – 5,25 Eur. Šios atminties talpos versijos telefoną rinktis galima net iš keturių spalvų – baltos, juodos, šviesiai mėlynos ir oranžinės.

Tuo tarpu didesnės atminties talpos „Samsung Galaxy A53 5G 256 GB“ modelį su 24 mėn. sutartimi įsigyti galima taip pat sumokėjus vos 1 Eur pradinę įmoką, o mėnesinė kaina su pokalbių planu sieks 32,23 Eur/mėn. Įsigyjant įrenginį taikomas vienkartinis 5,25 Eur laikmenos mokestis. Šios atminties talpos versijos telefoną galima įsigyti dviejų spalvų – baltos ir juodos.

Įsigyjant bet kurį iš šių telefono modelių „Tele2“ internetinėje svetainėje, vos už 1 ct dovanų taip pat gausite belaides „Samsung Galaxy Buds Live“ ausines.

Visas pokalbių planų sąlygas galima rasti www.tele2.lt.

Išmanieji laikrodžiai jums ir jūsų antrai pusei – vieną perki antras dovanų

Visiška naujiena išmaniųjų laikrodžių rinkoje – „Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE 45mm“. Dabar įsigiję šį įrenginį „Tele2“ elektroninėje parduotuvėje, vos už 1 ct dovanų gausite „Samsung Galaxy Watch4 LTE 40mm“.

Naujasis „Galaxy Watch5“ pasižymi savo patvarumu – įrenginys subalansuotas sporto entuziastams ir greitą gyvenimo tempą mėgstantiems žmonėms. Jame integruotos treniruočių rodiklių sekimo funkcijos ir „Track Back Route“ navigacija. Itin talpi baterija užtikrina net 80 valandų veikimo laiką naudojant įprastu režimu. Šis laikrodis taip pat palaiko eSIM, todėl internetu ir balso skambučių paslaugomis galėsite naudotis šalia savęs neturėdami telefono.

Dabar šį išmanųjį laikrodį „Tele2“ internetinėje parduotuvėje su 24 mėn. sutartimi ir planu laikrodžiui galima įsigyti vos už 1 Eur pradinę įmoką, o mėnesinė įmoka sieks 26,48 Eur/mėn. Įsigyjant įrenginį taikomas vienkartinis 3,5 Eur laikmenos mokestis.

Įsigiję šį eSIM „Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE 45mm“ laikrodį, vos už 1 ct dovanų gausite „Samsung Galaxy Watch4 40mm“.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: