Dzūkų žinios

Ieškote geriausio televizoriaus? Štai į ką reikėtų atkreipti dėmesį

Dalintis:

Vieniems geriausi yra brangūs televizoriai, demonstruojantys naujausių technologijų pasiekimus, kiti renkasi pagal prekės ženklą ir čia kai kuriems geriausi yra televizoriai Samsung, kitiems – LG, Sony ar kiti. Tai rodo, jog kiekvienas turime savo suvokimą, koks televizorius yra geriausias konkrečiai mums, tačiau drauge norint nenusivilti pirkiniu tikrai verta atkreipti dėmesį ir į kai kuriuos šio prietaiso parametrus. Kokius?

Vaizdo kokybė

Kertinė televizoriaus funkcija yra perduoti mums vaizdinę informaciją, todėl tikrai geras bus tas televizorius, kuris leis mėgautis nepriekaištinga vaizdo kokybe tiek žiūrint mėgiamas laidas, filmus, serialus ar žaidžiant žaidimus. Šiame kontekste atkreipkite dėmesį į ekrano tipą. Nenusivilsite pasirinkę televizorių su OLED ekranu. Prioritetą teikiantys vaizdo kokybei tikrai neturėtų numoti ranka ir į ekrano raiškos rodiklius. Jei perkate didelės įstrižainės prietaisą, tuomet tikrai nenusivilsite 4K raiška, užtikrinsiančia maksimalų žiūrėjimo malonumą.

Garso kokybė

Televizorius transliuoja ne tik vaizdą – čia ne mažiau svarbus ir kokybiškas garsas. Taigi atkreipkite dėmesį, kokia garso sistema integruota į Jums patikusį televizoriaus modelį. Funkcionalūs, inovatyvūs prietaisai paprastai turi pavydėtinus garsiakalbius, bet visgi jei negalite investuoti daugiau, rinkitės geros kokybės mažiau kainuojantį televizorių, o gerą garso sistemą galėsite prijungti vėliau. Tiesa, šiuo atveju įvertinkite, kokias jungtis televizorius turi.

Valdymas

Geras televizorius bus tas, kuris ne tik transliuos kokybišką vaizdą, tačiau ir dovanos maksimalų komfortą jį žiūrint. Tad šiame kontekste svarbus ir valdymas. Visgi čia kiekvienas turėtumėte nustatyti, kas patogiausia Jums. Vieniems labiausiai patinka valdymas įprastu pulteliu. Dar geriau, jei pastarasis palaikys Bluetooth. O štai kiti mėgaujasi televizoriaus valdymu balsu. Tad nuspręskite, kas suteikia daugiausia komforto.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: