Dzūkų žinios

Liberalų gretas palikęs V. Simanynas prisijungė prie „Pirmyn“ komandos

Dalintis:
Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Vitalijus Simanynas papildė frakcijos „Pirmyn“ gretas.

Praėjusių metų pabaigoje įvyko tam tikrų pokyčių rajono politikų žemėlapyje. Ilgametis Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio narys Vitalijus Simanynas išstojo iš šios politinės partijos ir prisijungė prie Krikščionių sąjungos A. Margelio komandos „Pirmyn“.

Su šia komanda V. Simanynas dalyvaus savivaldos rinkimuose.

Pasidomėjus, kas lėmė šį apsisprendimą, ką naujoje politinėje grupėje jis norėtų nuveikti, V. Simanynas sakė, jog šios permainos brendo seniai.

„Daug diskutavome su Artūru, daugeliu klausimu sutapo mūsų požiūriai, todėl nusprendžiau prisijungti prie tos komandos. Turiu daug politinės patirties, bet toje komandoje esu naujas žmogus, todėl didelių asmeninių lūkesčių neturiu. Manau, kad komandą sustiprinsiu ir nemažai jai padėsiu, dalyvausiu kaip visavertis komandos narys“, – kalbėjo V. Simanynas.

V. Simanynas Lazdijų rajono savivaldybės taryboje dirba tris kadencijas, pirmą kartą į tarybą buvo išrinktas su Naujosios sąjungos sąrašu, tačiau šios partijos nariu jis nebuvo. Vėliau įstojo į Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdį ir visą laiką buvo jo nariu.

Paklaustas, koks buvo jo išsiskyrimas su liberalais, V. Simanynas sakė, kad su buvusiais partijos kolegomis išsiskyrė gražiuoju.

„Mes gražiai išsiskyrėme, tik geru žodžiu galiu minėti liberalų komandą. Mane ten imponavo išlaikyti žmonės, nebuvo girdėti, kad liberalai oponentą išdėtų į šuns dienas, o po to vėl apsikabinę bendrautų. Man tai patiko. Mane kolegos labai ilgai atkalbinėjo nuo išstojimo, bet toks buvo mano sprendimas. Liberalų sąjūdis buvo mano vienintelė partija, kuriai priklausiau“, – kalbėjo V. Simanynas.

Jis tikisi, kad liberalai sudarys solidų kandidatų sąrašą rinkimuose į savivaldos tarybą, nes partija turi išsilavinusių ir patirties turinčių žmonių.

V. Simanynas teigė ilgai svarstęs, ar jam reikia tęsti politinę karjerą, gal geriau pailsėti nuo politikos, tačiau po pokalbių su A. Margeliu jis nusprendė prisijungti prie jo komandos.

Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: