Dzūkų žinios

„Irseva“ švenčia 20-ies metų gimtadienį

Dalintis:

Žmonėms reikia sprendimų, o ne produktų“, – šiuo šūkiu jau 20 metų vadovaujasi Alytaus įmonė „Irseva“. Tai siauros specializacijos, pavarų srityje turinčios didelę patirtį bendrovė. Profesionali prekyba, projektavimas, montavimas ir programavimas su pasaulinio lygio pavarų gamintojais įmonę veda į sėkmę.

Gegužės paskutinę savaitę Irmantas Ambraziejus savo komandą, partnerius, klientus ir visus, kurie buvo kartu įmonės augimo kelyje, pakvietė paminėti sukaktį į Alytuje, Statybininkų gatvėje, esančias įmonės patalpas.

Įmonė buvo įkurta atstovauti tarptautinei reduktorių, motoreduktorių ir valdymo elektronikos gamybos įmonei SEW-EuroDrive Lietuvoje. Pirmoji įmonės būstinė buvo Alytaus verslo inkubatorius, kuriame įmonės įkūrėjas dirbo vienas. Vertinantys kokybę iškart pripažino SEW-EuroDrive produktus, todėl po metų UAB „Irseva“ dirbo jau keturi žmonės. 2009 m. įmonė persikėlė į naujai pastatytas ir įmonės poreikiams pritaikytas patalpas, o 2011 m. buvo atidarytas ir įmonės serviso skyrius.

Vadovo manymu, sėkmę lėmė tai, jog jis niekuomet nenuleido rankų ir dėjo visas pastangas, kad pasiektų užsibrėžtus tikslus.

„Mus supa patikimi klientai, koja kojon eina stipri, motyvuota komanda, partneriai, per tiek metų tarsi niekam nieko nereikia įrodinėti – džiaugiamės, kad mūsų produktų, paslaugų kokybė leidžia būti tarp geriausiųjų“, – kalbėjo įmonės vadovas.

Atlyginimų dydžiu Alytaus mieste lyderiaujanti įmonė „Irseva“ sėkmingai dirba jau 20 metų. Didelę patirtį sukaupusi bendrovė atskleidė, kad fortūna versle šypsosi ne tik kuriant tinkamą strategiją, žengiant koja kojon su technologijomis ir užtikrinant produkcijos kokybę. Vienas kertinių sėkmės pamatų – lojalūs ir profesionalūs darbuotojai, nešantys pridėtinę vertę verslui, padedantys siekti tikslų, nuoširdžiai atsidavę darbo procesui.

Šventiniame renginyje lankėsi ir Alytaus miesto meras Nerijus Cesiulis. „Čia lankausi pirmą kartą, bet tikiu, jog ne paskutinį. Norime palinkėti dvidešimt kartų daugiau darbuotojų, dvidešimt kartų didesnių atlyginimų – nors jie ir taip vieni didžiausių Alytuje, dvidešimt kartų daugiau klientų ir, be abejo, direktoriui –  dvidešimt kartų didesnio pelno“, – šmaikštaudamas linkėjo Alytaus miesto vadovas.

Sėkmingu bendradarbiavimu su UAB „Irseva“ pasidžiaugė iš Vokietijos ir Lenkijos atvykę partneriai, Lietuvoje veikiančių pramonės ir gamybos įmonių vadovai, atstovai, įmonės kolektyvui paruošę išskirtines dovanas.

„Visiems mūsų įmonės darbuotojams norėčiau palinkėti augti kartu su įmone ir padėkoti už puikius darbo rezultatus, kurie motyvuoja judėti pirmyn“, – su šypsena sako Irmantas Ambraziejus.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: