Dzūkų žinios

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Dalintis:

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 10–16 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžioje sutelksite dėmesį į labai žemiškus dalykus ir būsite linkę optimistiškai planuoti materialines perspektyvas. Galimas piniginės papildymas iš nekilnojamojo turto nuomos, pardavimo arba reikšmingas, originalus pirkinys. Savaitės pabaiga bus tiek gera, kiek patys pozityviai mąstysite. Regis, pasižymėsite komunikabilumu, gerai orientuositės informacijos gausoje. Kartu su šeima papramogaukite gamtoje, tik būkite atsargūs kelyje ir prie vandens telkinių.

JAUTIS

Šią savaitę jums nestigs pasitikėjimo savimi bei savo siekiais ir tai gali sustiprinti jūsų autoritetą. Jeigu keliaujate, naudingai praplėsite akiratį. Kita vertus, tikėtini trikdžiai kelionėje, galbūt susiję su geopolitinėmis aktualijomis, kitokia kultūra ar įstatymais. Savaitės viduryje būsite kūrybingi, originalūs ir linkę rizikuoti. Galbūt leisitės į nuotykį, kuriam reikia drąsos. Prieš savaitgalį suskaičiuosite pinigėlius, įvertinsite galimybes ir pradėsite vykdyti savaitgalio programą. Prie jūsų gali prisidėti šauni kompanija.

DVYNIAI

Ši savaitė žada malonių kontaktų ir dėmesio vertų susitarimų. Kita vertus, jūsų dosnumu, solidarumu gali pasinaudoti godūs žmonės. Laiku vykdykite finansinius įsipareigojimus, jei turite reikalų su antstoliais, kreditoriais. Labai svarbu vengti streso ir alergenų, nes lengviau pažeidžiama bus jūsų sveikata. Saugokitės ir traumų, ugnies, pavojų prie vandens. Meninė kūryba, dvasinės praktikos, gamta bus atgaiva sielai. Savaitgalį būsite dėmesingi, dosnūs artimiesiems. Daug duosite, daug ir patys gausite.

VĖŽYS

Savaitės pradžia gali būti nerami, kupina pavojų, konkurencijos, susipriešinimo. Visgi įmanomas abipusiai naudingas bendradarbiavimas, susijęs su moksliniais tyrimais, tarptautiniais renginiais ir pan. Ieškokite to, kas jus su kitais jungia, o ne skiria, elkitės diplomatiškai. Nuo savaitės vidurio labiau pažeidžiama bus sveikata. Atsisakykite žalingų įpročių ir neigiamų minčių. Raskite laiko poilsiui, skirkite ramaus laiko vien tik sau. Savaitgalį tiktų saikingai pasportuoti. Neeikvokite per daug laiko internetui.

LIŪTAS

Šią savaitę tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, studijų aktualijos. Gali būti, kad užuot ramiai atostogavus teks vykti į komandiruotę, dalyvauti profesiniame konkurse, konferencijoje, mokymuose ar pan. Galite pasižymėti viešumoje. Kita vertus, išgyvenimų gali sukelti naminio augintinio problemos, sveikatos tyrimo rezultatai. Nuo savaitės vidurio savo vertę parodys draugiški ryšiai, kolektyvinis faktorius. Savaitgalį pravartu atsipalaiduoti, patinginiauti be jokio šurmulio. Atsargiai elkitės prie vandens.

MERGELĖ

Ši savaitė skatins aktyviai veikti ir bendrauti. Jeigu atostogaujate, domins kelionės, ekskursijos. Jei dirbate, tikėtini susitikimai, svarbūs pokalbiai. Kontaktai su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais ateityje gali duoti naudos. Turėsite galimybių realizuoti planą, susijusį su studijomis, užsieniu, persikraustymu ar kt. O kol kas būtų šaunu, jei iki šios savaitės galo pabaigtumėte kai kuriuos užtrukusius darbus. Saugokitės traumų, ugnies, piktų gyvūnų. Savaitgalį skirkite dalį savo laiko tiems, kurie trokšta jūsų draugijos.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje tikėtinos problemos, kurios jus palies tiesiogiai ir asmeniškai arba privers nerimauti dėl kitų žmonių. Tikėtina, kad neišvengsite finansinių rūpesčių, derybų. Galite sudaryti draudimo sutartį, rašyti testamentą, pirkti ar parduoti akcijas, arba tuo rimtai domėtis. Nuo savaitės vidurio parūps kelionės, mokymai, teisinės ar tarptautinės aktualijos. Galite sulaukti dėmesio užsienyje, reprezentacinio renginio metu ir pan. Visgi toli nuo namų galite patirti ir nenumatytų nepatogumų, praradimų. Saugokitės sukčių.

SKORPIONAS 

Savaitės pradžia bus nelengva, jeigu jums svarbios sritys yra logistika, užsienio ryšiai, švietimas, įstatymų veikimo užtikrinimas. Regis, aplinkybės arba kiti žmonės jus privers pasirūpinti sudėtingais klausimais. Jumis itin domėsis konkuruojantys asmenys, oponentai. Turite būti budrūs, nes situacija yra nestabili. Išlikite korektiški ir diplomatiški – tai geriausi ginklai. Nuo savaitės vidurio palankiau bus užbaiginėti senus darbus nei pradėti naujus. Kai ko nebedera atidėlioti. Savaitgalį vilios kelionės, neįprasti renginiai.

ŠAULYS

Savaitės pradžia turėtų būti produktyvi, jeigu dirbate, o ne atostogaujate. Regis, būsite patenkinti ir savimi, ir pasiektais rezultatais. Jeigu ieškote darbo, tikėtinas puikus pasiūlymas. Atostogaujantiems pravartu daug dėmesio skirti mitybai, dietai, sveikatos ir grožio sritims, augintiniams. Būtų gerai, kad mažiau galvotumėte apie tuos asmenis, kurių negebate toleruoti. Užsiimkite saviugda, plėskite savo kompetencijas užuot kritikavę kitus. Savaitgalį jūsų norai išsipūs ir tai bus nepigu. Atsargiai prie vandens.

OŽIARAGIS

Šią savaitę susidarys įspūdis, kad pradeda dvelkti permainomis ir viešajame, ir asmeniniame gyvenime. Galite pasižymėti ypatingais gebėjimais, šmaikštumu. Labai svarbu neprovokuoti įtampos bei streso, kurio gali kilti dėl jūsų kategoriškumo, ambicijų. Šiuo metu lengva tiek pritraukti naujų sąjungininkų, partnerių, tiek įgyti priešų. Galite susitarti dėl darbo, užsakymo, projekto, permainos, reabilitacijos ar kt. Visgi turite rimčiau paanalizuoti, kokio pokyčio jums reikia. Savaitgalį nelikite vienumoje.

VANDENIS

Savaitės pradžioje gali tekti aktyviai rūpintis pervežimais, užsakymais, informaciniais ar buhalteriniais reikalais, augintiniais, nekilnojamuoju turtu. Visgi mieliausi jums bus šeiminiai, asmeniniai reikalai. Noriai vyksite į gamtą, sodybą. Nuo savaitės vidurio jums pavyks kūrybingai padirbėti arba smagiai pailsėti. Augančiai kartai turėtumėte skirti didesnį dėmesį, paskatinti pozityvią saviraišką. Tai nereiškia pildyti rizikingas, abejotinas vaikų užgaidas. Saugokite juos nuo pavojų, prižiūrėkite.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje nestigs praktinių, materialinių rūpesčių. Svarbu nuosekliai susiplanuoti dienotvarkę ir jos laikytis. Ne mažiau svarbu skirti pakankamai dėmesio artimos aplinkos žmonėms. Tinkamai paskirstykite laiką ir viską suspėsite. Pokalbiai, susitikimai, ekskursijos suteiks įspūdžių. Tikėtini viliojami pasiūlymai. Kai kurios naujienos gali priversti jus keisti planus. Venkite rizikos kelyje. Savaitės pabaigoje pravartu spręsti asmenines ir vaikų problemas bei pasirinkti turiningą laisvalaikį.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: