Dzūkų žinios

LVŽS šalies prezidento rinkimuose kelia A. Verygos kandidatūrą

Dalintis:

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) taryba priėmė sprendimą kelti Aurelijaus Verygos kandidatūrą artėjančiuose prezidento rinkimuose.

Pasak LVŽS pirmininko Ramūno Karbauskio, partija siekia, kad Lietuvos prezidentas užtikrintų atviros ir laisvos Lietuvos raidą.

„Mūsų nuomone Aurelijus Veryga yra geriausias kandidatas, kuris turi politinį stuburą ir užtikrintą nepažeidžiamumą, aiškią Lietuvos viziją, su tradicinės šeimos puoselėjimu, palankios infrastruktūros šeimoms regionuose kūrimu, ko šiandien siekia absoliuti Lietuvos gyventojų dauguma. Su tokiu prezidentu Lietuva būtų laisva ir vieninga, o ne ieškanti priešų šalies viduje ir už jos ribų“, – pranešime spaudai sako R. Karbauskis.

Savo ruožtu Seimo narys A. Veryga dėkoja partijos kolegoms už išreikštą pasitikėjimą ir sako, kad girdi žmonių lūkesčius gyventi oriai ir saugiai bei dės visas pastangas, jog Lietuva būtų visapusiškai stipri, sauganti žmogaus gyvybę ir sveikatą, puoselėjanti darnią šeimą ir bendruomenę, kurianti darnią ekonominę ir politinę aplinką, pamatinius gėrius.

2009–2012 m. A. Veryga buvo ministro pirmininko Andriaus Kubiliaus visuomeninis patarėjas narkotikų, alkoholio ir tabako vartojimo prevencijos klausimais. 2016 m. kandidatas į LR Seimą Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąraše, nuo 2016 m. lapkričio 14 d. LR Seimo narys. Nuo 2016 m. gruodžio 14 d. iki 2020 m. gruodžio 14 d. LVŽS suformuotoje Vyriausybėje – sveikatos apsaugos ministras.

Nuo 2018 m. A. Veryga yra LVŽS narys.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: