Dzūkų žinios

Maisto atliekų konteinerius turintiems, bet jų nenaudojantiems gyventojams siunčiami
pranešimai

Dalintis:

Gyventojams, neištraukiantiems ištuštinimui maisto atliekų konteinerių, jau išsiųsti pranešimai, kurių tikslas – priminti apie kiekvieno atliekų turėtojo pareigą laikytis atliekų tvarkymo taisyklių ir naudotis maisto atliekų konteineriais bei rūšiuoti maisto atliekas.

Kilus klausimų, norint patikslinti informaciją dėl konteinerių naudojimo, prašome užpildyti užklausos formą https://www.aratc.lt/klausk-pranesk-ivertink/. Atsidariusiame lange pasirinkite poziciją „Kita“. Paklausime prašome nurodyti mokėtojo kodą ir konteinerio numerį – juos rasite atsiųstame pranešime.

Primename, kad visas biologiškai skaidžias atliekas būtina rinkti atskirai, o miestų ir miestelių gyventojai, kuriems išdalinti maisto atliekų konteineriai, privalo atskirai rinkti visas maisto irvirtuvės atliekas: popierinius rankšluosčius, servetėles, arbatos ir kavos ir tirščius, filtrus bei pakelius, vaisių ir daržovių lupenas, nuopjovas, žieves, kiaušinių lukštus, riebaluotą popierių, sodo ir daržo atliekas, naudojimui netinkamus maisto produktus, žuvies, mėsos kaulus.

Alytaus regiono atliekų tvarkymo centro inf.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: