Dzūkų žinios

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Dalintis:

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 4–10 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę trokšite materialinio ir dvasinio komforto, meilės. Gali būti, kad gausite naudingą patarimą arba piniginę išmoką. Stenkitės laiku sutvarkyti nuosavybės dokumentus. Aktualu gali būti susitarti dėl bendradarbiavimo, informacijos, derėtis, ieškoti kompromiso, megzti ryšius, imti ar teikti interviu. Galite išleisti pinigų, kad patenkintumėte artimųjų poreikius, pagerintumėte gyvenamąją ar darbo aplinką. Savaitgalį mielai laiką leisite namuose arba gamtoje su artimiausiais žmonėmis.

JAUTIS

Savaitės pradžioje galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Galimi tam tikri laimėjimai, pripažinimas. Jeigu kažką kitiems reklamuojate, veikiausiai būsite įtaigūs ir gausite pajamų. Neatidėliokite darbų ir vizitų, kuriuos tikslinga atlikti kuo greičiau. Neblogai spręsis klausimai, susiję su mokslu ir mokymais, reklama, žiniasklaida. Savaitgalį vyksite į svečius, renginį arba patys organizuosite iškylą. Bus smagu pabendrauti su giminaičiais, draugais, pajudėti, pasportuoti ir kt.

DVYNIAI

Šią savaitę sunku bus laikytis dienotvarkės. Gali pasikeisti kai kurie planai. Regis, puikiai seksis tokios veiklos, kurioms reikalinga ramybė, susikaupimas, konfidencialumas. Sustiprėjusi intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų. Kita vertus, jūsų paslaptys kils į paviršių arba jau iškilusias mėginsite kažkaip pateisinti. Galite kažkuo prisidėti prie artimo žmogaus sėkmės. Savaitgalį malonumo teiks skanus maistas, harmonija ir tvarka namuose, lengvi pokalbiai, flirtas. Galite įsigyti kažką buičiai ar sau.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę ieškoti bendraminčių, diskutuoti, atnaujinti norimus ryšius. Kur benueitumėte ar nuvažiuotumėte, pamatysite pažįstamų veidų. Savaitės antroji pusė tinkama dvasinėms praktikoms, kūrybai. Tikėtinas meninis įkvėpimas, empatiškumas. Nors pasitaikys nesklandumų, sudirgusių emocijų, tačiau nuotaiką skaidrins viliojami pasiūlymai. Savaitgalį jums seksis bendrauti bei užsiimti tuo, ką suplanavote iš anksto. Regis, mielai palepinsite save ir šeimos narius.

LIŪTAS

Šią savaitę pasitaikys nesklandumų, tačiau rimtos pastangos atneš puikių vaisių, ypač jei galvojate apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Galite kažkuo pasižymėti. Palanku sudaryti sutartis, spręsti organizacinius klausimus. Būsite nusiteikę problemas spręsti kolektyviai bei remdamiesi geriausiomis praktikomis. Jums įdomi bus kitų nuomonė ir ji veiks jūsų veiksmus. Savaitgalį rinkitės ramų laisvalaikį be abejotinų kompanijų. Susitelkite į save, saugokite asmeninę erdvę ir sveikatą.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje labai domėsitės mokslo, kultūros, politikos, kelionių, užsienio reikalų klausimais. Regis, nestokosite autoriteto ir galite atskleisti savo geriausias profesines ar intelektines savybes. Galite gauti lauktą žinią arba įvyks reikšmingas įvykis, pokalbis ar interviu. Jeigu leisitės į kelionę, nepraraskite budrumo kelyje. Savaitgalį mielai skirsite laiko visuomeniniams renginiams, draugams, sportui su gera kompanija ir pan. Tik atskirkite gerus pasiūlymus nuo niekam tikusių. Labiau prižiūrėkite vaikus.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje imsitės reikalų, susijusių mokesčiais, investicijomis, draudimu, paveldėjimu. Regis, tai atliksite sėkmingai. Galima vykusi investicija, pelnas. Jeigu ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti pranešimą. Tikėtini kontaktai su kultūros, švietimo veikėjais, užsieniečiais. Turėtų sustiprėti pasitikėjimas, sumažėti abejonių. Visgi pasisaugokite konfliktinių ir avarinių situacijų. Savaitgalis neleis pamiršti kai kurių pareigų arba aktyviai ieškosite savirealizacijos galimybių. Regis, būsite linkę politikuoti.  

SKORPIONAS 

Savaitės pradžia tinkama susitarimams dėl tarpininkavimo, partnerystės, bendradarbiavimo, teisinės konsultacijos ar pan. Regis, nesunkiai rasite sąjungininkų, o oponentai ir konkurentai per daug netrukdys. Gali atsirasti proga atnaujinti seną pažintį arba labiau suartėti su antrąja puse. Nuo savaitės vidurio galbūt pavyks pradėti aktualų projektą ar prie jo grįžti ir užbaigti. Dėl finansinių dalykų tarkitės kuo konkrečiau. Peržiūrėkite sutartis, dokumentus. Savaitgalį galite daug naujo pamatyti ar sužinoti.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę stropiai tvarkyti dalykinius reikalus. Regis, būsite pastabūs detalėms, išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Galite dalyvauti konkurse ar debatuose su oponentais. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Jūsų inovatyvumas, darbštumas bus puikiai įvertintas. Palanku aiškintis teisinius klausimus. Gali išsispręsti skolų, kreditavimo klausimas. Savaitgalį jums neteks sukti galvos, kuo užsiimti. Sudarykite numatomų pirkinių planą prieš eidami apsipirkti.

OŽIARAGIS

Šią savaitę palanku užsiimti kūrybiniais projektais, šou verslu, dirbti su augančia karta, ruošti sutartis, tarpininkauti bei pasirūpinti grožiu ir sveikata. Galite sužibėti talentais, erudicija ar ypatingomis savybėmis. Nuo savaitės vidurio tiktų eiti į darbo interviu, aiškintis teisinius klausimus. Gali būti, kad tirsitės sveikatą. Pasisaugokite ugnies, agresijos, neprovokuokite konfliktinių situacijų. Savaitgalį jums labai reiks namų bei artimųjų šilumos, komforto. Branginkite savo ir kitų jausmus, vertinkite pastangas.

VANDENIS

Šios savaitės pradžioje iš nekilnojamojo turto sandorių, finansinių operacijų, projektinės veiklos galite gauti naudos. Arba pavyks sumanymas, susijęs su praktiniais šeiminiais reikalais. O galbūt jus nustebins artimo žmogaus dosnumas ar kilnumas. Jeigu dirbate su kūrybiniu projektu, gali kilti klausimų dėl finansavimo. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, augintiniams. Jeigu nekaip jaučiatės, nedelskite pasitikrinti. Savaitgalį parūps asmeninio ūkio reikalai, grožis, įvaizdis, augintinių poreikiai.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama, pervežimais. Galite pademonstruoti puikias žinias. Regis, teks skirti nemažai dėmesio ir šeimai ar individualiam verslui. Galbūt parūps remonto darbai, svarbūs pirkiniai, verslo susitarimai. Nuosavybės, nuomos reikalai turėtų spręstis jūsų naudai. Savaitės antroje pusėje ir namuose puikiai suksitės, ir darbe ar politikoje. Savaitgalį skirkite malonioms pramogoms, vaikams. Tikėtini kūrybiniai ir kitokie laimėjimai.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: