Dzūkų žinios

Konsultuoja onkologas Audrius Dulskas

Dalintis:

Nacionalinio vėžio instituto gydytojas onkologas A. Dulskas atsako į „Dzūkų žinių“ skaitytojų klausimus.

Diana iš Šventežerio klausia: „Man 38-eri, pavalgius, ypač sočiau, kartais (dažniausiai vakarais) sumaudžia dešiniajame šone, kartais būna ir pykinimas, pilvo pūtimas, tamsesnis šlapimas. Ar tai pavojinga?“

Atsako A. Dulskas: „Reikalingas tolimesnis ištyrimas: reikalinga vidaus organų echoskopija ir gastroskopija. Reiktų pirmiausia atmesti opaligę ir tulžies pūslės ir latakų ligas“.

Kviečiame mūsų skaitytojus pasinaudoti unikalia galimybe ir pateikti gydytojui A. Dulskui klausimus. Gydytojas specializuojasi skrandžio, žarnyno ir kitų vidaus organų onkologinių susirgimų gydymo srityje. Klausimus gydytojui pateikite „Dzūkų žinių“ elektroniniu paštu: dzukuzinios@gmail.com. Klausimo pateikėjui pageidaujant, jo asmeninai duomenys nebus viešinami.

Dalintis:

2 komentarai apie “Konsultuoja onkologas Audrius Dulskas”

  1. Laba diena.Darant galvos magnetinį rezo ansą smegenyse matosi balti taškiukai kaip rutuliukai.Ar tai gali būti metastazės.Aprašyme to neparašyta.

  2. Laba diena.Kaip panaikinti sunkiuosius.metalus iš organizmo.Švinas.gyvsidabris.Gyvsidabris norma 0-2 rezultatas +2.53.Patarkite ką daryti nes silpna.svaigsta galva.pykina.krečia šaltis į nugarą.trūksta oro.Rajonuose to negydo.Buvau Lazdynų ligoninėje.bet dar neturėjau rezultatų tai liepė gerti jūros dumblius.Negi to gana.Ačiū..

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: