Dzūkų žinios

Monika pasakoja

Dalintis:

Lygiai dveji metai, kai rašau „LinkedIn“. Per šį laiką supratau 3 dalykus.

1.     Tai, kas tu esi, – tavo vertybės, komunikacija ir autentiškumas yra kur kas svarbiau nei tavo užimamos pareigos.

Per šį laiką buvau ir bedarbe, ir agentūros darbuotoja, viešojo sektoriaus darbuotoja, tiek tebedirbu tiesioginiame eteryje. Iki šiol yra žmonių, kurie, mane sutikę, sako, kad skaitė mano tekstus apie nedarbo laikotarpį ir tai jiems įsiminė labiausiai.

Rašyti apie savo (ne)vykusią karjeros kelionę nebuvo komfortabilu, tačiau tai atvėrė mano kūrybinius kanalus ir asmenybinį augimą.

2.     Tavo tempas yra unikalus. Jeigu šiandien nesi ten, kur norėtum būti, nereiškia, kad ten nebūsi po metų ar po dvejų. O gal po mėnesio.

Garantuoju, kad yra daugybė žmonių, šiuo metu abejojančių savo pasirinkimais ar tebeieškantys to, ką iš tikrųjų jiems norėtųsi daryti. Kupini vidinio nerimo, kaltės ar savikritiško dialogo su savimi.

Iš tiesų viskas yra daug paprasčiau.

Šiandien esame ten, kur ir turime būti. Be šiandienos abejonių vienu žingsniu neperšoksime iki savo galutinio tikslo. Ir viskas su tuo gerai.

Pasimėgauti šiandiena be kaltės jausmo – irgi yra menas.

3.     Žengti karjeros žingsnį pirmyn ar atgal – yra tik tavo pasirinkimas. Kad ir kaip kartais atrodytų, jog visi aplinkui tave žino geriau, ką tau reikėtų daryti.

Kartais žingsnis atgal gali atnešti 3 netikėtus žingsnius į priekį.

Kartais žingsnis į priešingą, nei iki šiol, pusę gali suteikti visiškai naują žvilgsnį į tai, kuo iš tiesų norėtum ar galėtum užsiimti.

Kad ir kokius žingsnius bedarytum – jie bus teisingi tol, kol bus TAVO.

Monika

@monikapasakoja

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: