Dzūkų žinios

Ugnies sunaikintą restoraną užsispyrę verslininkai prikėlė naujam gyvenimui

Dalintis:
Praėjusį savaitgalį, koncertuojant atlikėjui Donatui, įvyko oficialus restorano atidarymas, o jau šią savaitę „777“ dirba įprastu ritmu.

Pakilo kaip Feniksas iš pelenų“ – ši mitologinė frazė puikiausiai tinka Lazdijų restoranui „777“, kuris po prieš penkis mėnesius įvykusios nelaimės vėl tęsia savo veiklą. Tiesa, Lazdijuose kurį laiką sklandė gandai, kad restoranas jau niekada nebeveiks. Tačiau užsispyrę verslininkai savo darbais nutildė skeptikus ir pesimistus.

Praėjusių metų rugsėjį šį restoraną buvo apėmusios liepsnos. Sudegė visa virtuvės įranga, apdegė vidaus patalpos, ugniagesiai ilgai malšino naktį siautėjusias liepsnas.

Iškart po nelaimės „Dzūkų žinių“ kalbintas restorano savininkas Arūnas Noselis buvo nusiteikęs optimistiškai, jis patikino, jog restoraną tikrai atstatys, kad jis ir toliau džiugins lazdijiečius ir rajono svečius. Kaip tarė, taip ir padarė.

Praėjusį savaitgalį, koncertuojant atlikėjui Donatui, įvyko oficialus restorano atidarymas, o jau šią savaitę „777“ dirba įprastu ritmu.

„Darėm darėm ir viską sutvarkėme, šiek tiek pakeitėme interjerą, pirkome visą naują virtuvės įrangą, nes per gaisrą ji buvo sugadinta. Smagu, jog per tuos penkis mėnesius, kol vyko remontai, pavyko išsaugoti visą restorano kolektyvą“, – pasakojo Arūnas.

A. Noselis sakė, jog ilgai negalėjo restorano sutvarkyti dėl su draudimo bendrove susijusių problemų.

„Draudimas nenorėjo mokėti pinigų, siuntinėjo savo ekspertus: tai jiems to reikia, tai kito. Nors gaisro priežastys buvo aiškios iš pat pradžių – elektros instaliacija. Dabar pasamdžiau teisininkus, parašiau įgaliojimą, tegul baigia reikalus su draudimu. Tiesa, dalį pinigų išmokėjo, bet dėl likusios sumos vyksta ginčai“, – pasakojo verslininkas.

Pasidomėjus, ar bus keičiamas restorano meniu, verslininkas sakė, jog tuo užsiima jo žmona, jai padeda specialistas Justas.

„Pradžioje paleisime platesnį meniu, paskui žiūrėsime, kas pasiteisina, ką palikti, o ko atsisakyti“, – kalbėjo Arūnas.

Jis sakė, jog buvę klientai labai laukė restorano atidarymo, nuolat klausinėjo, kada jis pradės veikti. Jo labai laukė autobusiukų, važiuojančių iš Olandijos, Danijos, Vokietijos, vairuotojai ir keleiviai, tikimasi, jog į restoraną sugrįš ir jį pamėgę NATO kariūnai, taip pat restoranas jau pasirašė sutartis dėl išvežamojo maisto tiekimo.

„Restorane bus koncertų, galvojame per mėnesį bent po vieną surengti. Čia bus ir maistas, ir pramoga. Visi nori, kad pasilinksminimo vieta būtų šalia namų, kad nereiktų važinėti į Alytų ar Druskininkus, nes, kai išvažiuoji toliau, tai negali ko rimtesnio paragauti, o vietoje viskas patogu“, – sakė restorano savininkas.

Pirmadienis restorane bus išeiginė, o kitomis dienomis jis dirbs lanksčiai – tiek, kiek bus lankytojų ir kiek jie norės ten svečiuotis.

Dalintis:

1 komentaras apie “Ugnies sunaikintą restoraną užsispyrę verslininkai prikėlė naujam gyvenimui”

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: