Dzūkų žinios

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Dalintis:

Astrologinė prognozė kitai savaitei, kovo 25–31 dienoms.

Avinas (03.21–04.20)

Savaitės pradžioje patirsite įtampą, jei teks ginti savo interesus teisiniu būdu ar per viešas institucijas. Norite ar nenorite, jums teks derintis prie kitų žmonių planų, interesų, atlikti tarpininkų vaidmenį ar kt. Svarbios bus verslo, finansų problemos. Dėl norimos sėkmės turėsite koreguoti savo planus ir požiūrį. Savaitgalį galite daug laiko praleisti kelyje arba naršydami internete. Velykas veikiausiai švęsite ne namuose. Taip pat pavyks ištrūkti iš rutinos. Jei jums svarbios tradicijos, jų laikysitės, o jeigu ne, keliausite.

Jautis (04.21–05.21)

Savaitės pradžioje opiai reaguosite į menkiausią problemėlę, susijusią su darbu, išvaizda, sveikata. Kils ūpas keisti įvaizdį, laikytis griežtos dietos. Staigus pokytis gali pakenkti, todėl viską darykite nuosekliai. Nuo savaitės vidurio kils iššūkių. Veltui mėginsite pakeisti kitus ar priversti tenkinti jūsų poreikius. Jei pavyktų bendradarbiauti, partneriškai elgtis, tuomet užsimegztų geras ryšys, abipusė simpatija. Savaitgalį svarbu nepersivalgyti ir daugiau dėmesio skirti dvasinei Velykų šventės esmei, turiningam laisvalaikiui.

Dvyniai (05.22–06.21)

Savaitės pradžioje neatsisakysite avantiūrų, elgsitės lengvabūdiškai arba tuo pasižymės jūsų vaikai. Svarbu nepamiršti, kad be rimto darbo, įtemptų pastangų ir kūrybinių kančių nieko reikšmingo nepasieksite. Regis, savaitei įpusėjus, puikiai seksis tarpininkauti bei atlikti suplanuotus darbus, pasirūpinti grožiu ir sveikata. Savaitgalį saugokitės techninės problemos, apsideginimo, agresijos. Puiku, jei išvien su gyvenimo partneriu kursite velykinę nuotaiką ir šventinius gardumynus. Tai jus suartins.

Vėžys (06.22–07.22)

Savaitės pradžioje jausitės nesmagiai be aiškios priežasties. Regis, stengsitės apsisaugoti nuo kitų žmonių įtakos bei jų keliamo streso. Buitinėms arba techninėms reikmėms galite išleisti nemažą sumelę pinigų. Galite sudalyvauti kultūriniame renginyje. Regis, džiugins kūryba, flirtas, vaikai, galimybė laisvai improvizuoti, būti originaliems. Savaitgalį jums ne tiek rūpės Velykos, kiek kiti dalykai – sveikata, augintiniai, neatlikti ūkio darbai. Galbūt mieliau tvarkysitės, nei švęsite.

Liūtas (07.23–08.23)

Savaitės pradžioje galite išgirsti ne vien gerų naujienų. Numatomos permainos, kurios privers jaudintis, nerimauti. Geranoriškumo aplinkui bus nedaug. Nepasiduokite provokacijoms, galvokite, ką kalbate, rašote. Nuo savaitės vidurio noriai tvarkysite su šeima, buitimi susijusius reikalus. Savaitgalį būsite nusiteikę pramogauti, skirti daug dėmesio vaikams, mylimam žmogui. Aktyvus laisvalaikis vietoj sėdėjimo prie vaišių stalo per Velykas būtų išties geras pasirinkimas visai jūsų šeimai ir svečiams.

Mergelė (08.24–09.23)

Savaitės pradžia bus produktyvi, jei turėsite pakankamai kantrybės, patirties ir žinių. Kitu atveju lengva susipykti dėl pinigų, atsiskaitymų ir kt. Turėtumėte būti įžvalgūs ir taupūs, kad išvengtumėte nuostolio. Sėkmės atveju tikėtinos pajamos iš nuomos ar kt. Savaitės vidurys žada įdomius kontaktus, informacijos gausą, originalias idėjas. Velykinį stalą turbūt ruošite savo namuose arba pasirinksite nuvykti ten, kur užaugote, aplankyti artimus žmones, atgaivinti prisiminimus. Atsargiai su ugnimi.

Svarstyklės (09.24–10.23)

Savaitės pradžioje būsite nervingi ir nepakantūs aplinkiniams. Galite su kažkuo išsiskirti ar susipykti. Verčiau neskaičiuokite svetimų pinigų ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Savaitei įpusėjus, galimi svarbūs sprendimai verslo ir asmeninio gyvenimo srityje. Raskite laiko pabendrauti su tais, kurie jums patinka arba gali būti naudingi.

Iš verslo, kūrybinės veiklos galimos pajamos. Velykiniai pasiruošimai neturėtų kelti įtampos ir skubos. Verčiau mažiau, bet ramiau. Nuotaika svarbesnė už gausų stalą.

Skorpionas (10.24–11.22)

Savaitės pradžioje neramiai galvosite apie apkalbas, galimą jūsų klaidų ar neetiškumo paviešinimą ir pan. Regis, nedžiugins ir fizinė savijauta. Prasminga būtų skirti laiko meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Savaitės vidurys nuteiks šventiniams pasiruošimams, flirtui. Kils ūpas gražinti aplinką ir save, išlaidauti. Visgi, jei susigundysite pirkti brangų daiktą, gerai pagalvokite, ar jo jums reikia. Savaitgalį galite tikėtis dėmesio, o gal ir dovanų. Laukia gurmaniškas laiko praleidimas.

Šaulys (11.23–12.21)

Savaitės pradžioje teks nemažai bendrauti. Pašaipos, net ir šmaikščios, gali gadinti nuotaiką. Galite suabejoti kai kurių bendražygių draugiškumu. Kaip bebūtų, ryšiai su draugais ir įtakingais pažįstamais gali padėti išspręsti kai kurias problemas. Nuo ketvirtadienio stigs noro ir energijos rimtesniems darbams, kontaktams. Daugiau laiko skirkite poilsiui, tausokite sveikatą. Savaitgalį galimi nemalonumai dėl kantrybės ar moralės stokos. Jūsų veiksmus ir pasirinkimus labai veiks besikaitaliojančios nuotaikos.

Ožiaragis (12.22–01.20)

Savaitės pradžioje stokosite emocinio, psichologinio tvirtumo, nerimausite dėl šeimos, darbo. Atrodys, kad nebeįmanoma visko suderinti. Tiesiog stenkitės būti atidūs ir kantrūs. Visa kita nuo jūsų mažai tepriklausys. Naudokitės galimybe pasimokyti iš daugiau sugebančių. Regis, gebėsite originaliai prisitaikyti, pašmaikštauti. Tai išeis į naudą. Savaitgalis gali būti fiziškai lėtas, tačiau pakylės dvasiškai. Regis, vengsite triukšmingų susibūrimų, bendravimo. Domins religinės teorijos, apeigos, paslaptys.

Vandenis (01.21–02.19)

Savaitės pradžioje galimi nesklandumai, susiję su studijomis, straipsniais. Kelionėje arba kažkur viešint pasigesite komforto arba to, ko iš anksto tikėjotės. Savaitės vidurys žada daugiau optimizmo ir produktyvaus darbingumo. Gali būti įvertintas jūsų darbas, socialinis statusas ar kt. Savaitgalis tikriausiai nudžiugins gera draugija, išvyka, įdomiu renginiu ar nauja pažintimi. Regis, džiaugsitės gavę pasveikinimų, kvietimų kažkur sudalyvauti, susitikti ar pan.

Žuvys (02.20–03.20)

Savaitės pradžioje jausite tam tikrą dvasinį pakrikimą savyje ir aplink jus. Regis, nerimą kels didelės išlaidos, nuo kurių neįmanoma išsisukti. Galbūt išgyvensite dėl artimą žmogų užklupusių problemų. Mėginimai lengvai pasipelnyti gali lemti praradimus. Nuo savaitės vidurio mintys suksis apie studijas, keliones, geopolitiką. Galbūt vyksite į varžybas ar svarbų susitikimą. Savaitės pabaiga bus šventiška, jei kuo daugiau laiko praleisite su tais, kuriuos mylite ir kurių draugija džiugina.

Horoskopą sudarė Sidonija Kulikauskienė. (ELTA)

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: