Dzūkų žinios

Kiek odos priežiūros produktų jums iš tikrųjų reikia?

Dalintis:

Gal galite suskaičiuoti, kiek odos priežiūros priemonių jūs naudojate per dieną? Odos priežiūros priemonių įvairovė yra nesuskaičiuojama, tad mes patarsime, kaip šioje gausoje nepasiklysti ir išsirinkti būtent tai, kas jūsų odai tiks ir patiks, o „efektyvu ir kokybiška“ taps ne siekiamybe, o realybe.

Kuomet ateina metas rinktis veido odos priežiūros produktus, būtina atkreipti dėmesį į savo odos tipą ar ji riebi, sausa, jautri ar mišri, atsižvelgti į amžių, odos būklę bei odos problemas (pvz., spuogus, raukšles, pigmentines dėmes).

Rytinę ir vakarinę odos priežiūros rutiną turėtų sudaryti šie žingsniai: valymas, tonizavimas ir drėkinimas. Siekdami juos efektyviai įgyvendinti, naudokite odos priežiūros priemones, apsaugančias nuo saulės ir kenksmingų aplinkos veiksnių.

Svarbu nenaudoti per daug odos priežiūros priemonių, nes tai gali sukelti odos bėrimus ar padidinti odos jautrumą. Geriau rinktis kokybiškas priemones, kurios atitinka jūsų odos poreikius ir naudoti jas reguliariai. Apžvelkime pagrindinius veido odos priežiūros etapus ir veiksmingai odos priežiūrai reikalingus produktus išsamiau.

Veido odos valymas ir prausimas ryte bei vakare

Posakis „mažiau yra daugiau“ puikiai tinka jūsų veido odos prausimo priemonės naudojimo kiekiui. Visiems odos tipams tinkančios prausimosi putos padeda nuvalyti makiažą ir nešvarumus.

Nedidelį putų kiekį geriausia užtepti ant odos ir lengvais, „sukamaisiais judesiais“ valyti veidą tiek ryte, tiek vakare. Putos padeda sumažinti riziką atsirasti inkštirams, bėrimams ir užtikrina švaros bei gaivumo jausmą.

Veido odos tonizavimas ryte ir vakare

Veido odos tonizavimas kasdienėje odos priežiūros rutinoje dažniausiai yra pamirštamas kaip atskiras odos priežiūros etapas. Vis dėlto, kasdienis veido tonizavimas yra vienas pagrindinių pagalbininkų, reguliuojančių odos riebalų išskyrimo kiekį ir malšinantis veido raudonį. Taip pat veiksmingas saugant veido odą nuo inkštirų ir bėrimų bei kovojant su senėjimo požymiais.

Su Pharma Oil odos priežiūra tampa paprastesnė. Nedideliu kiekiu toniko nepamirškite nuvalyti švarios veido odos po kiekvieno prausimosi tiek ryte, tiek vakare.

Veido odos drėkinimas ryte ir vakare

Pagrindiniai drėkinimo komponentai veido kremas ir serumas. Veido kremas ir serumas yra esminės odos priežiūros priemonės, kurios padeda išlaikyti sveiką ir gražią odą.

Paprastai serumai yra praturtinti vitaminais, antioksidantais ir veikliosiomis medžiagomis, kurios atstato odos elastingumą, spalvą ir struktūrą. Naudokite serumą prieš tepant veido kremą. Tuomet visos, serume esančios, koncentruotos medžiagos bus „užrakintos“ ir veiks gilesniuose odos sluoksniuose. Serumas turi būti naudojamas prieš tepant veido kremą, gerai nuvalius veidą prausikliu ir toniku. Jis tepamas naudojant nedidelį kiekį, plonu sluoksniu.

Įdomu tai, kad veido kremas yra dažniausiai naudojama odos priežiūros priemonė, kuri drėkina ir maitina odą bei apsaugo nuo saulės spindulių ir kenksmingų aplinkos veiksnių. Veido kremas tai lengvą tekstūrą turintis produktas, kuris drėkina odą ir maitina ją naudingomis medžiagomis.

Veido kremą reikėtų rinktis atsižvelgiant į veido odos tipą. Kasdieninėje odos priežiūros rutinoje veido kremas tampa paskutiniu odos priežiūros produktu. Naudojamas nedideliu kiekiu ryte ir vakare, padeda užtikrinti maksimalų veido odos drėkinimą bei užkerta kelią ankstyviesiems odos senėjimo požymiams. Aktualu atkreipti dėmesį į tai, ar veido kremo sudėtyje yra ingredientų, kurie padeda apsaugoti odą nuo kenksmingų aplinkos veiksnių ir saulės spindulių.

Siekiant maksimalaus odos priežiūros efektyvumo kasdienėje rutinoje, svarbu rinktis tinkamus veido kremo ir serumo tipus, atitinkančius individualius odos poreikius. Taip pat svarbu atkreipti dėmesį, kad oda būtų pakankamai drėkinama. Taigi, naudojant tinkamus veido kremo ir serumo produktus kiekvieną dieną, sėkmingai galima pagerinti odos būklę, išvaizdą.

Ką dar reikia žinoti apie odos priežiūros produktus?

Svarbu atsiminti, kad ne kosmetikos priemonių kiekis, o kokybė yra svarbiausia. Pamirškite apie nereikalingus komponentus odos priežiūros produktuose. Rinkitės kokybiškus, jūsų odai tinkamus odos priežiūros produktus ir laikykitės nuoseklumo savo odos priežiūros rutinoje.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: