Dzūkų žinios

Lietuvos socialiniai darbuotojai mėgavosi Lazdijų krašto gamta

Dalintis:
Praėjusį savaitgalį Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos Vilniaus skyrius organizavo žygį „Dzūkijos ežerų apsuptyje“, kuriame dalyvavo kolegos iš visos Lietuvos – Molėtų, Ukmergės, Širvintų, Švenčionių, Vilniaus ir kitų regionų. (Nuotraukos iš LSDA Lazdijų grupės „Facebook“ paskyros.)

Išskirtiniais gamtos turtais garsėjantis Lazdijų kraštas – puiki vieta pramogauti ir stiprinti įvairių šalies organizacijų narių ryšius.

Praėjusį savaitgalį Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos (LSDA) Vilniaus skyrius organizavo žygį „Dzūkijos ežerų apsuptyje“, kuriame dalyvavo kolegos iš visos Lietuvos –Molėtų, Ukmergės, Širvintų, Švenčionių, Vilniaus ir kitų regionų.

Šis renginys tapo puikia proga ne tik pasimėgauti nuostabiu Dzūkijos kraštovaizdžiu ir grynu oru, bet ir sustiprinti socialinių darbuotojų bendruomeniškumo jausmą bei pasidalinti patirtimi. Žygio metu jo dalyviai patyrė ne tik fizinį aktyvumą, bet ir džiugią nuotaiką bei nuoširdų bendravimą.

Kaip teigė jo organizatoriai, žygis leido ne tik atsipalaiduoti ir pasikrauti energijos, bet ir sustiprinti tarpusavio ryšius bei pasidalinti patirtimi. Tai puiki proga socialiniams darbuotojams pabendrauti neformalioje aplinkoje ir sustiprinti bendruomeniškumo jausmą.

„Tokie renginiai dar kartą įrodo, kokia stipri ir draugiška yra socialinių darbuotojų bendruomenė. Džiaugiamės galėdami kartu leisti laiką, palaikyti vieni kitus ir dalintis savo patirtimi“, – teigė Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos atstovai.

Žygyje dalyvavo ir Lietuvos socialinių darbuotojų asociacijos Lazdijų grupė, kuri priklauso Vilniaus skyriui. Ji susikūrė 2021 metais, tuomet ji vienijo 12 narių, šiuo metu grupei priklauso 45 socialiniai ir individualios priežiūros darbuotojai.

Kaip pasakojo viena iš šios grupės koordinatorė – Ingrida Petruškevičienė, daugelis žygio dalyvių paliko teigiamus atsiliepimus. Jie džiaugėsi renginio organizavimu, gamtos grožiu, aktyviu laisvalaikiu ir bendruomeniškumo jausmu.

„Žygio metu tvyrojo draugiška ir palaikanti atmosfera. Dalyviai turėjo galimybę susipažinti vieni su kitais, pasidalinti savo patirtimi ir užmegzti naujus ryšius. Žygis leido socialiniams darbuotojams atsipalaiduoti nuo kasdienio darbo streso, pasikrauti energijos ir sustiprinti savo emocinę gerovę. Tai gali turėti teigiamą poveikį jų profesinei veiklai ir gebėjimui teikti pagalbą klientams“, – sakė O. Lenkauskienė.

Renginio organizatoriai dėkoja už nepaprastą renginio vietą, už užburiantį Dzūkijos kraštovaizdį – Metelių regioniniam parkui ir jo atstovui A. Pečkiui, už nepakartojamus įspūdžius „Penkių potyrių žygyje“ – Lazdijų turizmo informaciniam centrui ir jo darbuotojams M. Valukoniui, J. Bakšaitei, visuomenės sveikatos biuro specialistėms D. Paulionienei ir E. Gurskytei, už materialinę paramą – E. Mizerui, L. Jankauskui, UAB „INRIM LT“ ir UAB „JONEX“, už skanų maistą – kolegėms, Lazdijų grupės narėms A. Kėrienei ir A. Kaušauskienei, „Lauros virtuvei“ bei Barčių kaimo bendruomenei, už galimybę pasigaminti namų kvapus – Vidzgailų k. bendruomenei, už įamžintas gražiausias renginio akimirkas – fotografui Ignui Barišauskui.

Žygio dalyviai dėkoja LSDA Prezidentei Jūratei Tamašauskienei už aktyvų dalyvavimą ir palaikymą, LSDA Vilniaus skyriaus pirmininkei Almai Buginytei už pagalbą organizuojant renginį ir puikią nuotaiką, taip pat Lazdijų grupės koordinatorei Ingridai Petruškevičienei ir visam grupės kolektyvui.

Dalintis:

1 komentaras apie “Lietuvos socialiniai darbuotojai mėgavosi Lazdijų krašto gamta”

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: