Dzūkų žinios

Įsteigta Alytaus regiono pramonės ir verslo asociacija

Dalintis:
ARPVA prezidentas Audrius Dailidonis.

Džiugi žinia Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) bendruomenei“, – apie Alytaus regiono pramonės ir verslo asociacijos (ARPVA) įsteigimą socialiniuose tinkluose parašė LPK prezidentas Vidmantas Janulevičius. Jis pabrėžė, jog ateinančiais metais pramonė vis labiau suksis į regionus dėl geresnių susisiekimo sąlygų, infrastruktūros ir mažesnių kaštų.

Oficialiai ARPVA aštunta regionine LPK asociacija taps dar šį mėnesį. Asociacijos prezidentu išrinktas Alytaus verslininkas Audrius Dailidonis. „Artimiausiu metu išsirinksime valdybą, kurią sudarys penki nariai, įstosime į LPM, tada veikla įsibėgės“, – apie pirmuosius žingsnius kalbėjo A. Dailidonis.

Jo nuomone, jei verslininkai vienijasi, vadinasi, mato šios veiklos prasmę. Per asociaciją bus galima pagerinti verslo aplinką ir verslo rezultatus. „Asociacijos įsteigimo tikslas – sukurti naujas galimybes Alytaus regiono verslininkams vienytis, bendradarbiauti, siekti bendrų tikslų sprendžiant verslo plėtros, darbo vietų kūrimo klausimus, bendradarbiaujant su regiono savivaldybėmis, kas yra labai svarbu“, – tvirtino A. Dailidonis.

Akimirka iš Alytaus regiono pramonės ir verslo asociacijos steigiamosios konferencijos. (Asmeninio albumo nuotr.)

ARPVA bus ne vienintelė organizacija, atstovaujanti verslo interesams šiame regione. „Anksčiau įsikūrusios organizacijos neatitiko mano, kaip verslininko, lūkesčių, jų veikla vangoka. Kai kurie verslininkai kol kas atsisako tapti mūsų asociacijos nariais, nes taip pat yra nusivylę ankstesniųjų veikla, kai net neorganizuojami susirinkimai, kurių metu būtų galima aptarti rūpimus klausimus. Dėsiu visas pastangas, kad ARPVA deramai atstovautų verslininkų interesams. Vienas iš tikslų ir buvo, kad asociacija būtų veikli, suprantant, jog rezultatai pasiekiami bendru darbu“, – kalbėjo A. Dailidonis.

Verslininkas neabejoja, jog priklausymas LPK yra labai didelis privalumas, per šią organizaciją bus galima išspręsti kai kuriuos ir savivaldai aktualius klausimus, perduoti tam tikrą žinią šalies valdžiai.

„Pastaruoju metu LPK vykdo atsinaujinančių energijos jėgainių parko statybos projektą. Įgyvendinus jį, nariai galės naudotis pigia elektros energija, mokėdami už ją fiksuotą 6–7 centų kainą už kilovatvalandę“, – vieną iš privalumų būti LPK nariu įvardino A. Dailidonis.

„Jei mes būsime stiprūs viduje, galėsime lengviau įgyvendinti bendrus tikslus. Kviečiu kuo daugiau pramonės ir verslo įmonių jungtis į mūsų asociaciją ir pasinaudoti galimybėmis plėsti savo verslus, kurti darbo vietas ir gerinti ekonominę aplinką regione“, – akcentavo ARPVA prezidentas A. Dailidonis.

Vakar ARPVA Alytaus miesto verslo plėtros koordinavimo tarybos posėdyje pristatė asociaciją ir bendradarbiavimo galimybes.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: