Dzūkų žinios

TOP 5 dovanų idėjos draugei

Dalintis:

Jeigu galvojate apie tai, ką padovanoti savo draugei per progą, turime jums net TOP 5 pasirinkimų sąrašą. Nesvarbu ar tai gimtadienis, švenčiate jos pasiekimą, paminite kokią nors progą ar tiesiog galvojate kaip palepinti draugę, mūsų idėjos tikrai turėtų sukelti šypseną jos veide.

„Woodwick“ žvakė

„Woodwick” žvakės yra puiki dovana bet kokio amžiaus draugei moteriai. Taip yra dėl jos unikalių savybių ir sukuriamos prabangos.

Šios žvakės turi išskirtinę medinę dagtį, kuri degdama skleidžia raminantį spragsėjimą, imituojantį jaukaus židinio ar laužo garsą.

Aukštos kokybės vaškas ir kruopščiai suformuliuoti kvapai, žvakei degant skleidžia ilgai išliekantį ir žavų aromatą, galintį pripildyti bet kurį kambarį.

Be to, elegantiškas „Woodwick” žvakės dizainas puikiai atrodys ant staliuko, palangės ar bet kurioje kitoje namų vietoje. Dėl to, kad sukuria jaukią atmosferą, „Woodwick” žvakės yra taikliai parinkta, universali ir prabangi dovana, kurią įvertins bet kuris žmogus.

„Stanley“ termosinis puodelis

Ne veltui prieš kelis mėnesius visi socialiniai tinklai šėlo dėl šių puodelių. „Stanley” termosas yra fantastiška dovana draugėms. Jis funkcionalus, stilingas ir pagamintas tvariai.

„Stanley“ termosai žinomi dėl labai aukštos kokybės konstrukcijos ir išlaiko gėrimus karštus arba šaltus iki 24 valandų. Tai lemia, kad merginai šis puodelis labai tiks ir ilgoms kelionėms, ir įtemptai dienai darbe ar net žygiui lauke.

Elegantiško dizaino termosai patogiai telpa daugumoje automobilių puodelių laikiklių, o universalus dangtelis pritaikytas įvairiems kitiems daiktams susidėti.

Be to, „Stanley” puodeliai gaminami iš tvarių medžiagų ir jiems suteikiama viso gyvenimo garantija iš gamintojo.

Maisto papildai gerai savijautai, plaukams ar odai

Dabar vis daugiau kalbame apie tai, kaip svarbu rūpintis savo savijauta. Kaip ten bebūtų, psichologiniai pratimai ir sąmoningumo ar manifestacijos dalykai padeda protui. Reikia padėti ir kūnui.

Maisto papildai ar vitaminai yra apgalvota ir naudinga dovana draugėms. Visada galima drąsiai dovanoti merginai šiuos produktus, jei jie skirti sveikatai, plaukams stiprinti ar odos būklei gerinti. Tokia dovana – taiklus pirkinys po mokslų baigimo ar didelio pokyčio karjeroje.

Šių papildų sudėtyje yra svarbiausių vitaminų, mineralų ir maistinių medžiagų, kurios pagerina bendrą savijautą, skatina odos žvilgėjimą ir stiprina plaukus. Rinkdamiesi papildus, prioritetą teikite tiems, kurių sudėtyje yra biotino, kolageno ir antioksidantų, nes šios sudedamosios dalys labiausiai padeda grožiui.

„Rituals“ kosmetika

„Rituals” produktai yra puiki dovana draugei moteriai. Tai – kokybiškos priemonės, sukurtos su geriausiais ingredientais, derinant prabangą ir holistinį požiūrį su senovės tradicijomis.

„Rituals” odos priežiūros, kūno priežiūros ir kosmetikos produktai yra skirti savijautai gerinti ir gali padėti atsipalaiduoti, kol rūpinatės savo kūnu bei grožiu.

Kiekvienas produktas pagamintas iš aukštos kokybės natūralių ingredientų ir pateikiamas gražioje, elegantiškoje pakuotėje, dėl kurios juos labai malonu gauti kaip dovaną.

Nesvarbu, ar tai būtų dušo putos, raminantis kūno kremas, ar kvapni žvakė, „Rituals” gaminiai leidžia SPA sensacijas atsinešti į namus. Pasirinkimus apžiūrėkite čia – https://pigu.lt/lt/brands/r/rituals.

Drabužių garintuvas

Drabužių garintuvas – praktiška ir laiką taupanti dovana, kurią įvertins kiekviena draugė. Skirtingai nei tradicinį lygintuvą, drabužių garintuvą lengva naudoti ir jis švelniau elgiasi su audiniais, todėl idealiai tinka greitam lyginimui ir delikatesniems audiniams.

Be to, garintuvai yra nešiojami ir gali būti naudojami ir ant užuolaidų bei apmušalų. Rinkdami dovaną garintuvą ieškokite modelių, kurie greitai įkaista, turi kelis nustatymus bei užima nedaug vietos.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: