Dzūkų žinios

Rugsėjo 1-osios proga „Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikams išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių

Dalintis:

Prekybos tinklas „Lidl“ savo darbuotojų vaikus džiugins rugsėjo 1-osios progai skirtomis dovanomis – išdalins daugiau nei 1300 mokyklinių rinkinių, kuriuos sudaro sėkmingai mokslo metų pradžiai reikalingos priemonės. Tokia iniciatyva siekiama ne tik pasveikinti kolegų atžalas su naujų mokslo metų pradžia, bet ir prisidėti prie lengvesnės darbuotojų kasdienybės, ruošiant vaikus į mokyklą ar darželį.

Ši „Lidl Lietuva“ iniciatyva – tradicinė. Dovanas naujų mokslo metų pradžios proga „Lidl Lietuva“ darbuotojų vaikai gauna kasmet.

„Rugsėjo 1-oji – svarbi šventė visiems darželinukams, moksleiviams ir jų tėveliams. Tiesa, pastariesiems prasidedantys nauji mokslo metai neretai sukelia ir rūpesčių. Siekiame, kad mokslo metų pradžia vaikams ir jų tėvams būtų kuo lengvesnė ir sklandesnė, todėl savo asortimente siūlome platų kokybiškų darželiui ar mokyklai reikalingų priemonių pasirinkimą už itin patrauklią kainą, o prekybos tinklo darbuotojų vaikams nuo 2 iki 16 metų kasmet dovanojame kanceliarinių prekių rinkinius. Be to, visiems darbuotojų vaikams, kurie šiemet pradės pirmąją klasę, papildomai dovanosime ir „Lidl“ dovanų korteles“, – sako „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė Sandra Savickienė.

Ji priduria, kad kasmet dovanojamų rinkinių turinys yra atnaujinamas ir papildomas skirtingomis priemonėmis, kurias darbuotojų atžalos gali sėkmingai panaudoti darželyje ar mokykloje.

„Šiais metais rinkinius sudaro ne tik sąsiuviniai, teptukai bei dažai, bet ir šviesą tamsoje atspindintis maišelis-atšvaitas, taip pat maišelis pietų dėžutei ar užkandžiams susidėti. Kolegos nuolat dalijasi atsiliepimais, kad tokia iniciatyva itin džiugina jų vaikus ir yra kasmet laukiama“, – pasakoja S. Savickienė.

„Lidl Lietuva“ mokykliniai rinkiniai.

Rūpestis darbuotojais ir jų atžalomis visus metus

Pasak S. Savickienės, vienas iš pagrindinių įmonės prioritetų – rūpintis kolektyvo nariais bei jų artimaisiais, todėl „Lidl“ ne tik įteikia dovanas svarbiomis progomis, bet ir kviečia darbuotojus bei jų artimuosius dalyvauti įvairiuose įmonės konkursuose bei renginiuose.

„Darbuotojų vaikus kviečiame dalyvauti vidiniame rugsėjo 1-osios piešinių konkurse ir apdovanojame papildomais prizais. Taip pat įmonėje švenčiamos ir kitos didžiosios metų šventės. Kasmet darbuotojus ir jų atžalas nudžiuginame ir kalėdinėmis dovanomis. Raginame darbuotojus dalyvauti kasmetinėje šeimų šventėje, kurioje kartu praleisti laiką ir artimiau susipažinti gali ne tik kolektyvo nariai, bet ir jų artimieji“, – tvirtina „Lidl Lietuva“ valdybos narė ir personalo vadovė.

S. Savickienės teigimu, rūpintis darbuotojais svarbu ne tik per didžiąsias metų šventes, bet ir visus metus. Dėl šios priežasties „Lidl Lietuva“ darbuotojams jau šeštus metus iš eilės siūlo papildomą sveikatos draudimą, taip pat kviečia komandos narius ir jų vaikus iki 14 metų nemokamai rudenį pasiskiepyti vakcina nuo gripo.

„Didžiausias turtas – mūsų sveikata, todėl šaltuoju metų sezonu, kuomet puola peršalimo ligos, darbuotojus ir jų vaikus iki 14 metų kviečiame pasiskiepyti nemokama vakcina nuo gripo. Taip pat dovanojame imunitetą stiprinančius vitaminų rinkinius. Galiausiai stengiamės rūpintis ne tik fizine, bet ir emocine sveikata – suteikiame galimybę naudotis anonimine linija, kurioje mūsų darbuotojai bei jų šeimos nariai gali gauti nemokamą teisinę, finansinę ar emocinę pagalbą“, – teigia S. Savickienė.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 74 „Lidl“ parduotuvės 28 šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje, Gargžduose ir Molėtuose.

Užs. Nr. 006

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: