Dzūkų žinios

Astrologinė prognozė kitai savaitei

Dalintis:

Astrologinė prognozė kitai savaitei, spalio 14–20 dienoms.

AVINAS

Savaitės pradžia bus ir su polėkiu, ir su liūdesiu. Gali šiek tiek graužti pavydas arba šlubuoti sveikata. Regis, pajusite, kad stinga kantrybės bei jėgų darbui ir bendravimui, Kita vertus, stebimų asmenų sėkmės bei potyriai ir jus skatins svajoti bei optimistiškai planuoti. Nuo trečiadienio gali labiau parūpti nekilnojamojo turto reikalai, jei šiuo metu jums tai yra aktualu. Gali prireikti greitos reakcijos, norint sudaryti naudingą sandorį. Savaitgalį galbūt įsigysite originalų daiktą.

JAUTIS

Savaitės pradžioje galite neblogai padirbėti kartu su komanda, kolektyvu. Kita vertus, nervinsitės dėl kiekvienos nepalankios reakcijos ar įtarimo neištikimybe. Pasistenkite nesipykti su antrąja puse, partneriais. Labiau vertinkite tai, ką turite ir nelipkite per kitų galvas dėl asmeninės naudos. Kaip tik dėl to galite dėl to prarasti draugą ar partnerį, susipriešinti. Visgi kiek pažaibavus, meilė ir geranoriškumas turėtų paimti viršų. Savaitgalį pasimėgaukite žemiškais malonumais.

DVYNIAI

Savaitę pradėsite kupini didelių planų ir tikslų. Net jei ką tik patyrėte sėkmę, užplūs prieštaringi jausmai bei vertinimai. Bus ir optimizmo, ir susirūpinimo, kaip neapsigauti prrimant vieną ar kitą sprendimą, įsipareigojimą. Regis, aplink jus telksis bendraminčiai, bet tuo pačiu išryškės nuomonių skirtumai ir tarpusavio konkurencija. Teks rimtai pagalvoti, kaip veikti toliau. Nuo penktadienio leiskite sau kiek atitrūkti ir vietoj sudėtingų reikalų rinkitės poilsį, meną, sveikatos ir grožio profilaktiką.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje mintys suksis apie perspektyvas, studijas, keliones, geopolitiką ir politiką. Galbūt kibsite į kvalifikacijos kėlimą arba peržiūrinėsite savo kelionių fotografijas, dalinsitės įspūdžiais. Pasisaugokite buitinių traumų, nudegimų. Jeigu pradedate naują veiklą, bus ir dvejonių, ir optimistinių vilčių. Galima stažuotė, komandiruotė su romantišku atspalviu. Iki pat sekmadienio ramybės neduos draugai, bendraminčiais, megsis pažintys. Sekmadienį pasijus nuovargis, prireiks privatumo.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje sėkmė šypsosis populiariems ir iškalbiems, o nesėkmė – konfliktiškiems ir prieštaringos reputacijos. Gali iškilti į paviršių slaptos intrigos ar aferos. Savaitės viduryje atsiras daugiau aiškumo. Galėsite įvertinti, kiek tam tikra prasme atidavėte ir kiek gavote. Galėsite apginti reputaciją, perlaikyti egzaminą ar pan. Savaitės pabaigoje nesiseks atsipalaiduoti. Atsiras skubaus darbo arba ne itin malonių susitikimų. Jeigu tikitės labai daug, nusivilsite. Jei ne, jausitės gerai.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje po gausaus informacijos srauto jausitės kupini prieštaringų minčių. Regis, sulauksite ir gerų, ir ne itin gerų naujienų. Bus nemalonu, jeigu esate kažkam įsipareigoję, bet negalite atiduoti skolos, suteikti paslaugos ar pan. Oponentai, konkurentai anaiptol nesistengs būti taktiški ir paslaugūs. Kita vertus, jus šildys meilė ir jaukus namų židinys. Galite sėkmingai investuoti į namų komfortą. Savaitės pabaiga stimuliuos išvykoms, originaliam laisvalaikiui. Atsargiai kelyje.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžia turėtų būti darbinga. Pasidžiaugę tam tikros veiklos rezultatu, turėsite iš karto kurti tolesnę veiklos strategiją. Kita vertus, šis metas žada ne tik sparnus, bet ir tam tikrą išbandymo ugnį. Galite pasijusti išsieikvoję ir fiziškai, ir finansiškai. Nemaža agresijos bei traumų grėsmė. Oponentai nesiliaus gelti, o jūs irgi nuo jų neatsiliksite. Kaip bebūtų, atsipalaidavimui turbūt rinksitės ne poilsį, o abejotinus malonumus, išlaidavimą. Galite kiek pakeisti įvaizdį.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje būsite nuotaikingi, šmaikštūs, flirtuojantys ir tai nepaprastai erzins konkurentus. Visgi jūsų populiarumas, autoritetas gali patirti išbandymą ne tik oponentų tarpe. Įtampos teks netgi meilės santykiams. Jie arba nutrūks, arba po tam tikro stresinio išsiaiškinimo taps žymiai švelnesni. Savaitės viduryje teks rimtai padirbėti, sumokėti mokesčius. Savaitgalį nuotaiką labai lems santykiai su aplinkiniais, partneriais. Verčiau nebūkite nei pernelyg skūpūs, nei neatsakingai išlaidūs.

ŠAULYS

Savaitę pradėsite skaičiuodami naudą ir nuostolius. Regis, teks guosti vyresnio amžiaus asmenį arba ką nors slaugyti, paremti. Dėl savo stiliaus, gyvenimo būdo, išvaizdos pokyčio, pomėgių ar kt, galite tapti apkalbų taikiniu. Savaitės viduryje patirsite kūrybinį polėkį, tačiau jūsų sumanymas gali kiek per daug kainuoti. Labiau rūpinkitės vaikais, atliepkite ne tik materialinius jų poreikius. Savaitės pabaigoje noriai imsitės ūkinių reikalų. Tausokite savo bei kitų sveikatą, branginkite partnerystės santykius.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje veikiausiai teks nemažai bendrauti ir dalintis informacija, mokyti(s). Jeigu pradedate naują veiklą, turėtų praversti jūsų žinios, gebėjimas tobulėti, tačiau trukdys kai kurių asmenų priešiškumas. Gali būti nelengva subalansuoti dėmesį darbui, draugams ir šeimai, vaikams. Jeigu neįvykdysite duoto pažado, nuvilsite jumis pasikliovusį asmenį. Nuo penktadienio daugės noro linksmintis. Ieškosite pramogų ir galbūt kuo nors nustebinsite vaikus, gerbėjus. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

VANDENIS

Savaitės pradžia atrodys kupina optimistinių vilčių, tačiau vėliau šį gerą pojūtį gali sudrumsti problemos, susijusios su sveikata ar darbu, technika. Dėl to arba dėl jums svarbaus asmens situacijos neišvengsite nervinės įtampos ir gal netgi išlaidų. Į savaitės pabaigą pajusite stiprėjantį poreikį labiau rūpintis sveikata, išvaizda, augintiniais. Savaitgalį galite sudalyvauti talkoje arba pasitelkti kitus žmones sau į pagalbininkus. Pasisaugokite elektros iškrovos, ugnies, avarijų.

ŽUVYS

Savaitė pradžioje mielai palaikysite artimų žmonių siekius, jeigu pastarieji atrodo išmintingi ir saugūs. Deja, vaikų išdaigos gali būti ne tokios. Pasistenkite juos apsaugoti nuo pavojų. Meilės reikalai turėtų džiuginti, ypač jei ilgai nematėte mylimo žmogaus. Užplūs jausmai, romantiškos viltys. Į savaitės pabaigą daugės reikalų su giminėmis ar kaimynais. Galite sulaukti svečio arba išvykti paviešėti. Sekmadienis bus gana buitiškas, teks tvarkytis. Nepriekaištaukite dėl visko aplinkiniams, jei nenorite bambeklių etiketės.

Horoskopą parengė Sidonija Kulikauskienė.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: