Dzūkų žinios

Lazdijuose vėl duris atvėrė atsinaujinusi „Iki“ parduotuvė: pirmieji pirkėjai jau pasinaudojo specialiu pasiūlymu bananams

Dalintis:

Ketvirtadienį, spalio 17 dieną, po atnaujinimo pirkėjų vėl laukia prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Lazdijuose, adresu Seinų g. 4. Pirkėjus rekonstruotoje prekybos vietoje jau pasitinka patogesnis išplanavimas, specialios tik šioje parduotuvėje galiojančios nuolaidos ir kruopščiai atrinktas asortimentas, kad apsipirkti mieste būtų dar paprasčiau. Aktyviai parduotuvių plėtrą ir renovacijas visoje Lietuvoje vykdantis „Iki“ tinklas į parduotuvės atnaujinimą investavo beveik 900 tūkst. eurų.

„Nuolat rūpinamės, kad pirkėjai apsipirkti galėtų kuo patogiau, todėl intensyviai tęsiame „Iki“ parduotuvių plėtrą ir rekonstrukcijas. Žinome, kad lazdijiškiai šio atidarymo labai laukė. Parduotuvė Lazdijuose jau yra pamėgta lankytojų, tad investavome į jos atnaujinimą, kad vietos gyventojų prie pat namų lauktų naujas, patogesnis kategorijų išdėstymas, kokybiškų prekių įvairovė, gausybė naudingų nuolaidų ir akcijų. Atnaujintoje parduotuvėje bus dar lengviau papildyti namų atsargas ar pasirūpinti produktais visai savaitei – tą bus galima daryti arčiau namų, taupant laiką ir pinigus“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Moderni parduotuvė „IKI – Lazdijai“ atnaujinta pagal naujausius įmonės standartus, kad mėgstamas prekes būtų galima rasti kuo greičiau ir patogiau, būtų aiškiai išskirti specialūs kainų pasiūlymai ir dar daugiau dėmesio skiriama „Iki“ stiprybei rinkoje – šviežių produktų asortimentui.

1 širdelės formato beveik 500 kv. m ploto parduotuvėje jau laukia kruopščiai atrinktas iki 9 tūkst. prekių asortimentas. Jaukioje ir šiuolaikiškoje prekybos vietoje „Iki“ klientai ras optimalų bakalėjos, šaldytų, gėrimų, alkoholio ir namų komforto prekių pasirinkimą.

„Atnaujinta prekybos vieta Lazdijuose jau ir vėl kvepia ką tik iškepta duona ir bandelėmis, kurias taip mėgsta mūsų tinklo pirkėjai. Jos iš vietoje esančių krosnių bus traukiamos ne mažiau nei tris kartus per dieną, taip rūpinantis maksimaliu šviežumu. Be to, šviežumą vertinančių gyventojų jau laukia gausus bei įvairus vaisių ir daržovių skyrius, kuris, pačių pirkėjų sprendimu, „Iki“ tinkle pripažintas aukščiausios kokybės šalyje ir apdovanotas QUDAL medaliu“, – sako Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Atidarymo proga pirkėjams parengti specialūs pasiūlymai, galiojantys tik „Iki – Lazdijai“ parduotuvėje. Pirmieji lankytojai jau nepraleido progos bananų, smulkintos jautienos, sūrio ir kitų prekių įsigyti su nuolaidomis.

Greitesniam apsipirkimui naujoje parduotuvėje įrengtos 4 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, yra ir 2 įprastos. „IKI – Lazdijai“ pirkėjams atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Tai – jau 13-toji šalyje šiemet atnaujinta „Iki“ parduotuvė, tinklo plėtra ir jau esamų parduotuvių renovacijos apima visą Lietuvą.

Tarptautinei „Rewe“ grupei priklausantis prekybos tinklas „Iki“ Lietuvoje veikia nuo 1992 metų ir yra vienas didžiausių mažmeninės prekybos tinklų. Tarp didžiausių šalies darbdavių esanti bendrovė yra įdarbinusi apie 5,5 tūkst. darbuotojų. „Iki“ Vilniuje atidaręs penkias autonomines parduotuves. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ ir nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę. 



Gintarė Kitovė, „Iki“ komunikacijos vadovė

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: