Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vienos globos namų vadovės „emocinės iškrovos“ darbuotojų atžvilgiu priverčia juos susirinkti daiktus ir atsisveikinti su darboviete, nors apie tai iki tol net nebuvo svarstę. Kas bus kitas, neatlaikęs vadovės „emocinės iškrovos“? Tiesa, liaudies išmintis sako: nekask duobės kitam, nes pats įkrisi.
• Miškinių seniūnaitijos seniūnaitis, alkūnėmis ir nagais kovojęs dėl seniūnaičio posto, net nepasirodė penktadienį vykusiame renginyje Miškiniuose. Kas galėtų paneigti, jog gailestingasis samarietis gelbėjo dar vieną daugiavaikę šeimą?
Lazdijų rajono savivaldybė, savo valdininkams išmokėjusi dosnias premijas, svarbiems dalykams jau nebeturi lėšų. Kaimiškosios seniūnijos nebegauna pinigų, todėl į renginius atvyksta nešinos kukliomis dovanomis iš savų namų.
• Valdžia per savo nepilnus dešimt mėnesių iš darbo atleido tiek žmonių, kiek buvusioji valdžia nesugebėdavo atleisti per visą kadenciją. Merei liko tik treji metais su trupučiu, ar ta drastiška personalo politika tęsis ir toliau? Sakoma, jog darbuotojų atleidimų skaičius yra atvirkščiai proporcingas pasitikėjimo valdžia rodikliui.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

1 komentaras apie “Dzūkai kalba, kad…”

  1. GLOBOS NAMŲ DIREKTORĖ PER METUS PRIVERTĖ IŠEITI NEMAŽĄ SKAIČIŲ DARBUOTOJŲ…KUR VALDŽIA ŽIŪRI- AR NEMATO KAS VYKSTA TOJE ĮSTAIGOJE? …AKIVAIZDUS MOBINGAS DARBE…NORS TAI VŠĮ ĮSTAIGA, BET KUR ŽMONIŠKUMAS, KUR ŽMONIŲ TEISĖS…DIREKTORĖS IR JOS PAVADUOTOJOS AROGANCIJA IR ISIŠOKIMAS PRIEŠ DARBUOTOJUS NEAPSAKOMAS, O KUR DAR DARBUOTOJŲ ATRANKA , VYRAS VAIRUOTOJAS, PUSESERĖS, DRAUGĖS DARBUOTOJOS…IR DAR DAUG VISOKIO GĖRIO TOJE ĮSTASIGOJE ….BET KAIP SAKOMA LAZDA TURI DU GALUS…TIK PASIDOMĖTI KAS VYKSTA GILIAU IR PAMATYSITE VISĄ GĖRĮ …

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: