Dzūkų žinios

Iš Stebulių – į Simno gimnaziją

Dalintis:

Praėjusį penktadienį savo posėdyje rajono savivaldybės taryba patenkino buvusios Stebulių mokyklos direktorės Vilijos Padimanskienės prašymą išeiti iš darbo. 15 metų Stebulių mokyklai vadovavusi V. Padimanskienė tvirtino, kad parašyti prašymą nusprendė tuomet, kai gana netikėtai gavo pasiūlymą užimti Simno gimnazijos direktorės vietą.
„Negalėjau jo atsisakyti, nes rajono valdžia mūsų mokyklą numačiusi reorganizuoti – nuo rugsėjo pirmos taps pradine mokykla, direktorės pareigų nereikės. Kita vertus, mano apsisprendimą nulėmė dar ir tai, jog Simną gerai pažįstu, tuometinėje mokykloje, kuri dabar yra gimnazija, mokiausi ir ją esu pabaigusi, Simnas yra tik už maždaug 8 kilometrų nuo mano gyvenamosios vietos, yra geras susisiekimas. Darbą išmanau, turiu patirties, tikiuosi greitai pritapti naujame kolektyve“, – sakė buvusi direktorė.
V. Padimanskienė neslėpė, kad skaudžiai išgyveno dėl prieš Naujuosius metus Stebulių mokyklos valgykloje kilusio gaisro. „Kaip tyčia, jis kilo tuomet, kai buvo sprendžiamas klausimas dėl šios mokyklos ateities statuso. Mokyklos ir Stebulių bendruomenė, kiti geros valios žmonės surinko pinigų ir padėjo pašalinti gaisro padarinius. Sugebėjome tas patalpas suremontuoti ir tikiuosi, kad atsakingi pareigūnai, jas patikrinę, leis čia vėl tęsti ugdymo procesą“, – sakė V. Padimanskienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: