Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijuose per tiesiogiai transliuotą rajono tarybos posėdį žiūrovai pasigedo viciko balso ir veido, kuris visų ankstesniųjų posėdžių metu apžvelgdavo COVID-19 ir pandemijos situaciją Lazdijuose. Buvo netikėta šio posėdžio metu pamatyti kitą pranešėją ta tema – merę. Ar tai reiškia, kad viciko ir merės nuomonės ir pozicijos šiuo klausimu yra visiškai skirtingos?
• Vienos seniūnijos dvarokai apdalino savo seniūnijos gyventojus koronavirusu labai originaliu būdu – sirgdami korona, pasileido per gyvenvietę rinkti pinigėlių kaimo mišioms. O vienas dvarokas dar prieš aukų rinkimą nusprendė dar ir viename Lazdijų prekybos centre apsipirkti. Galvojimas, jog testas bus neigiamas, nors realiai yra priešingai, neatleidžia nuo atsakomybės užkrečiant žmones.
• Lazdijų rajono savivaldybėje atsirado kurmis, bet ne tas iš pasakos, su akinukais, kuris skaičiuoja svetimus pinigus, o tas, kuris kai kam neša svarbią informaciją iš savivaldybės stalčių.
• Užvirė aistros dėl šiluminių vado portfelio. Net keturi kandidatai taiko į šią šilumą garantuojančią kėdę. Kai kur galima rasti informacijos, kad politiškai įmonė nukreipta Lazdijų socdemų įtakos sferon. Tik ar jie ras kokį gerą kadrą šiam postui? O gal perleis Kirkilo bebrams?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: