Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybės tarybos posėdžio metu viena politikė labai jautriai sureagavo į klausimą dėl pirmininko pakeitimo vienoje iš komisijų. Ji vidury posėdžio pakilo iš savo darbo vietos ir nuskubėjo išėjimo link. Kyla klausimas: ar politikė nenorėjo parodyti susikaupusių ašarų akyse, ar demonstravo pasipiktinimą? Lazdijiečiai pastebi, kad šiai politikei būdingas toks elgesys, nes ji negali ramiai susitaikyti su pralaimėjimu.

• Vienos partijos narį tarybos posėdžio metu užspaudė svarbus reikalas, nes prieš svarbų savivaldybės struktūros patvirtinimo klausimą jis atsistojo ir išsliūkino iš posėdžio salės, taip su savimi išsinešdamas svarbų balsą „už“. Pikti liežuviai plaka, kad tai buvo jo kerštas už nepaskirtą jo gerą bičiulę į Kapčiamiesčio seniūnes, prieš rinkimus daug pastangų įdėjusią, kad valdžioje būtų tai, kas yra dabar.

• Vienas liberalas į tarybos posėdį atėjo tik pagelbėti savo draugui, balsuodamas už jo vicemero kandidatūrą. Tačiau vėliau, prieš svarbų savivaldybės struktūros klausimo priėmimą, jis savo balso „už“ neatidavė, nes nusprendė iš tarybos posėdžio skubiai išeiti, taip sujaukdamas valdančiųjų planus patvirtinti naują struktūrą. Dėl tokio politiko poelgio visą privirtą košę reikėjo išsrėbti liberalų partijos skyriaus pirmininkui, priverstam raudonuoti už partijos narį. Panašu, jog liberalų vadui buvo priminta ir apie dar vis nesutvarkytą gyvenamųjų namų kiemą Vilniaus gatvėje, už kurio remontą pinigai jau sumokėti.

• Globos namų vadovė nedarbingumo metu turi laiko ne tik gydytis, bet ir kenkti įstaigai, iškvietusi Maisto ir veterinarijos tarnybą dėl neva blogo maisto. Tai padariusi, dar išdrįsta apkaltinti globos namų gyventoją, neva šioji tai padarė, taip nusiplaudama savo mundurą. Žmonės kalba, kad globos namų vadovė ruošiasi rugpjūčio mėnesį į užtarnautą poilsį, tačiau šniukštinėja ir akylai stebi, kas užims šiltą jos kėdę. Na, o jeigu jai pavyks „prisilaižyti“ prie naujo direktoriaus, tai užtarnautą poilsį bus galima nukelti vėlesniam laikui. O jeigu vis dėlto teks išeiti į užtarnautą poilsį, tuomet įstaigos lauks ne vienas tarnybų patikrinimas, nes ši moteris tai geba organizuoti ir daro su malonumu.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: