Dzūkų žinios

Netvarka rajono gyvenvietėse lenda kaip yla iš maišo

Dalintis:

Panašu, kad naujai įsteigtos savivaldybės bendrovės „Lazdijų paslaugos“ laukia kalnai darbų. Sužinoję apie bendrovės steigimą, „Dzūkų žinių“ skaitytojai, socialinių tinklų lankytojai paskelbė faktų apie kai kuriuose rajono miesteliuose ir gyvenvietėse pastebėtą netvarką.

Pateikiame skaitytojams socialiniuose tinkluose paskelbtus foto faktus ir internautų komentarus:

„Ar situacija Šeštokuose pasikeis, pradėjus veikti naujai kuriamai komunalinių paslaugų įmonei? Nejaugi Šeštokų gatvėmis nevažiuoja ir šaligatviais nevaikšto valdininkai, išlaikomi mokesčių mokėtojų pinigais?“ – rašo Šeštokų miestelio gyventojas.

Kita socialinių tinklų vartotoja dalijasi savo įspūdžiu:

„Krosnoje net seniūnę pavaduojantis Lazdijų seniūnas sugeba puikiai tvarkytis, būti pavyzdžiu seniūnijos gyventojams. O kuo prastesni šeštokiečiai, turintys vaikščioti apžėlusiais šaligatviais, negalintys pasigrožėti viešose erdvėse pasodintais gėlynais. Mūsų klimato sąlygomis žydintys augalai ir taip trumpai pamalonina mūsų akį. Žinome, kad valdininkai dažni teisinasi karantinu. Bet šiuo atveju karantinas nepadės. Čia tikras apsileidimas ir nepagarba Šeštokų seniūnijos gyventojams. Nepakanka būti vien seniūnu, turi būti autoritetu, telkti bendruomenę, jei reikia, paprašyti gyventojų pagalbos. Būtent, paprašyti, bet ne nurodyti, o jei reikia, ir pačiam pasiraitojus rankoves pakelti šiukšlę.“

Pateikiame nuotraukas iš skirtingai tvarkomų Šeštokų ir Krosnos.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

1 komentaras apie “Netvarka rajono gyvenvietėse lenda kaip yla iš maišo”

  1. Tikrai ne pavaduojančio seniūno pastangomis ir įdirbiu Krosnoje tvarka ir švara. Visi mato kas bendrauja ir skirsto darbus ateinantiems dirbti žmonėms.

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: