Dzūkų žinios

Krūtų didinimas – pasitikėjimo savimi puoselėjimui

Dalintis:

Krūtų forma ir dydis priklauso nuo genetinių ypatumų bei kūno sudėjimo. Deja, ne visuomet džiaugiamasi tuo, ką suteikė gamta, todėl plastinė chirurgija suteikia galimybę turėti tokias formas, apie kurias svajojate. Viena iš populiarių operacijų yra krūtinės didinimas implantais. Tai suteikia galimybę pasirinkti norimą krūtų dydį bei formą, atsižvelgiant į žmogaus figūrą, kūno proporcijas. Krūtų didinimas padeda atsikratyti mažų krūtų komplekso bei atstatyti krūtų formas po gimdymo.

Krūtų didinimo operacijai rengiantis labai svarbūs yra pasirenkami implantai. “Motiva” naujos kartos implantai yra tobuli. Krūtų didinimo operacija galima jeigu moteris yra sulaukusi 18-os metų, nėra nėščia, neturi sveikatos sutrikimų.

Prieš operaciją išklausomi paciento pageidavimai, paskui atliekami tyrimai, parenkama pjūvio vieta. Krūtų didinimo operacija implantais nėra sudėtinga. Operacija trunka nuo vienos iki dviejų valandų. Procedūra atliekama taikant bendrinę nejautrą. Norint sėkmingai atlikti operaciją ir pasiekti geriausių rezultatų, svarbus yra paciento pasiruošimas procedūrai, todėl jis turi:  likus bent keturioms savaitėms iki operacijos mesti rūkyti; kurį laiką atsisakyti aspirino; nevalgyti ir negerti 6 valandas prieš operaciją. Turi būti atlikta krūtų echoskopija, kurią galite atlikti ir klinikoje. Po operacijos moteris privalo griežtai laikytis gydytojo nurodymų, vengti pervargimo.

Pasaulinė plastinė chirurgija yra pasiekusi aukštumas. Moteris krūtinę gali didinti ne vien implantais, bet ir riebalais. Krūtų didinimas riebalais – tai krūtų didinimas paties paciento riebalais. Ši operacija turi du privalumus: suformuojamas patrauklus kontūras, atsikratant perteklinių riebalų; riebalus sušvirkštus – padidinamos krūtys. 

Operacija atliekama bendrinėje nejautroje. Nusiurbti riebalai iš pilvo, šlaunų sričių yra išplaunami ir filtruojami specialios įrangos pagalba. su specialiomis adatomis paruošti  riebalai yra suleidžiami į krūtis. Chirurgas riebalus persodina tuo pačiu formuodamas tobulą krūties formą. Pooperacinis periodas yra nuo keturių iki penkių savaičių. Galutinai riebalai susistovi ir prigyja per tris – keturis mėnesius. Dėl ypatingos įrangos, kuri nežaloja nusiurbtos riebalinės ląstelės, po riebalų persodinimo Įprastai prigyja 80-95℅ riebalų. Tai labai didelis procentas. Todėl chirurgas  gali tiksliai numatyti pooperacinį rezultatą.

Galimi po operacijos laikini patinimai, tempimo jausmas, skausmas, kraujosruvos. 

Krūtų didinimo riebalais operacija susideda iš kelių etapų, todėl trunka ilgiau nei operacija vien su implantais. Jos trukmė nuo dviejų iki trijų valandų. Po operacijos labai svarbu naudoti kokybiškas, sertifikuotas priemones nuo randų. Randus tepti du kartus per dieną. Rekomenduojamas gelis randų terapijai „Strataderm“. Operacijos galutinį rezultatą galima įvertinti po dviejų – trijų mėnesių.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: