Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų, dar kitaip vadinamo Dzūkijos vardu, hipodromo mėlynosios tribūnos nuo šiol turės išskirtinį vardą. Jos pavadintos Anglijos karalienės Elžbietos II garbei. Kalbama, kad pačiai karalienei buvo išsiųstas laiškas su fotografijų katalogu, kur matyti, ką veikia hipodrome vaikai, kokios vyksta žirgų varžybos. Monarchė atsiuntė atsakymą, kad jokių problemų nebus, jos vardu Lazdijų hipodromo tribūnas pavadinti galima. Dabar visi nekantraudami laukia, kada prie hipodromo sustos karališkasis limuzinas ir iš jo išlips Karalienė … arba bent ją vaidinanti aktorė.

• Praėjusią savaitę Druskininkų ligoninėje sėkmingai savo veiklą pradėjo iš Lazdijų išprašyta lenkų bendrovė „Katarakta“. Lazdijų medikams ir valdžiai nesugebėjus išsaugoti šios įmonės mūsų rajone, ji operatyviai savo veiklą perkėlė į gretimą savivaldybę, kur buvo sutikta išskėstomis rankomis. Druskininkų ligoninėje praėjusį savaitgalį „Kataraktos“ medikai atliko 50 operacijų. Druskininkų valdžia supranta verslo naudą savo gyventojams, o kuria kūno dalimi galvoja mūsų valdžiukė?

• Naisiuose praūžė „valstiečių“ sąskrydis. Važiavo ten ir mūsų rajono du svarbiausieji „valstiečiai“. Kalbama, kad mūsų „valstiečiai“ norėjo susitikti su partijos galva Ramūnu. Susitikimas įvyko, tik labai jau trumpai užtruko, panašu, kad Ramūnas pirštu parodė į duris ir pasiūlė lazdijokams važiuoti ten, iš kur atvažiavo.

• Valdžią pasiekė tarybos narių nepasitenkinimo gaidos, kad jų niekas nepakviečia dalyvauti susitikimuose su svarbiomis šalies personomis, kai šios atvyksta į Lazdijus. Kai Prezidentas buvo atvažiavęs, tai politikams apie tai – nė mur mur. Tai papiktino visus tarybos narius – kaip galima jų nepakviesti? Tai dabar valdžia nusprendė pasitaisyti ir politikus pakvietė į susitikimą su svarbiausiu Lietuvos policininku. O Požėla, kaip tyčia, neatvažiuoja, susitikimas ir šventė atšaukta. Visiškas pravalas.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: