Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybėje įsidarbino nauja referentė. Referentė organizuos administracijos direktorės darbotvarkę, derins susitikimus, taip pat referentė turės ruošti sprendimų projektus, kad administracijos vadovei juos būtų paprasčiau vizuoti ir pasirašyti. Referentė geba mažai kalbėti, todėl nereikalinga informacija į viešumą nepateks.

• Seimo narys Robertas Šarknickas po vietinės žiniasklaidos įrašu fb tinkle apie merės kandidatūrą į S. Skvernelio partijos pirmininko kėdę taip pasisakė: „Gerbiami Lazdijų krašto nuoširdūs dzūkai. Postų godumas susuka galvas. Taip atsitiko jūsų krašte, jūs tikėjote stipriu balsu kalbančia ir einančia per kiemus mere A. Miškiniene. Ir mes tikėjome, labai. Jūs dažnai man rašote, skambinate, kad seniūnijose nebematyti merės, kaip tada žadėjo, kad kiekvieną mėnesį lankysis kiekvienoje seniūnijoje, deja, esate nusivylę. Noriu padėkoti, kad Lazdijų krašto žmonės nepasidavė merės manipuliacijoms.“ Tai tik dalis Seimo nario įrašo apie rinkėjų išdavystę, manipuliavimą Lazdijų krašto gyventojais.

• Jau ką ką, bet griauti ši valdžia pigiai moka. Pigiai griauna senąjį sporto centrą, kaip manoma, labai brangiai statys naują, net nežinoma, iš kur pinigų imti. Valdžia išvijo sukurtą rajone medicininį turizmą, neskaniai atsisveikinta su UAB „ Katarakta“. Graudžiai pasibaigė ir istorija Dumblyje, kur buvusiame pasieniečių pastate kūrėsi baldų verslas iš Alytaus, jie buvo išvyti, dabar savivaldybė bylinėjasi, o šis verslas sparnus iš Lazdijų rajono pakėlė į Alytaus rajoną. Ne ką padoriau atrodo situacija su Lazdijų autobusų parku, nekaip atrodo istorija ir su elektrinio autobuso perdavimu Druskininkams. Liūdnai atrodo ir nedarbas Lazdijų rajone. Kodėl kitur viskas geriau, o mūsų kraštas visų užmirštas?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: