Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybės priešgaisrinėje tarnyboje kai kurie gaisrininkai į darbą ateina „pasikvėpinę“, žinoma, kad ne kvepalais. Panašu, kad etatiniams spiritinių produktų mylėtojams ateina išbandymų dienos, nes kasdien teks stebėti, kokie skaičiai pasirodys alkotesterio ekrane.

• Valdžia verčiasi per galvą, girdamasi suremontavusi Būdviečio laisvalaikio salę. Proginių nuotraukų archyve matyti visi suremontuotos salės kampeliai, nes neduok Dieve, kokio kampo visuomenė nepamatys ir nesužinos, kaip baisiai jis atrodė prieš remontą. Tačiau kai vienas kaimas džiaugiasi, kad vėl galės draugėn susieiti, kitas kaimas – nusiminęs: prieš porą metų valdžia nusprendė, kad Dumblio bendruomenei laisvalaikio salės nereikia, todėl ją uždarė, nors salė buvo suremontuota, šilta ir atvira bendruomenei.

Socialinių paslaugų centras savo automobilį, kuris buvo naudojamas integraliai pagalbai teikti, perleidžia pagal panaudos sutartį privačiai UAB „Lazdijų sveikatos centras“ naudotis neatlygintinai, kitaip sakant – už dyką. Savivaldybės vadovė pasakė: „Taip turi būti ir ne kitaip“, nes juk reikia draugės mamytei – vyr. gydytojai padėti išsiropšti iš finansinės duobės. Taip, geri laikai atėjo privačiam „Lazdijų sveikatos centrui“, kai gali savivaldybę ir jai pavaldžias įstaigas melžti kaip karvę. „Gilona“ irgi galėtų nesnausti, nes socialinių paslaugų centre liko dar dvi mašinos, kurios šiai bendrovei taip pat galėtų būti naudingos teikiant realias slaugos paslaugas klientų namuose, o ne taip, kaip kai kurie, – fiktyvias.

• Vienos įstaigos direktorių „užveda“ kiekvieną pavakarę kaimo parduotuvėje įsigyjamas „linksmasis komplektas“. Jam dažnai feisbuko paskyroje užkliūva žmonių komentarai, nuotraukos, net sveikinimai gimtadienio proga. Jam vaidenasi, kad gimtadieniniai sveikinimai yra politinė reklama, juose net ir rinkimų kampanijos strategijas įžvelgia, pasigenda užsakymo numerio. Tačiau slūgstant ,,linksmumo komplekto” poveikiui, direktorius sugrįžta į realybę ir puola trinti parašytus komentarus. Žinoma, „linksmumo kondicijoje“ rašyti bjaurius komentarus yra gal kiek ir geriau nei namuose kelti triukšmą.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: