Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų rajono savivaldybės delegacija (merė ir palyda) lankosi Maltoje. Ten planuojama pasisemti žinių turizmo vystymo klausimais. Prisimenant panašius vizitus į Ameriką ir į Afriką, kyla klausimas: ar bus Lazdijams iš to naudos? Ar nuo to pasikeitė, ar pasikeis kas nors Lazdijų rajono turizmo sektoriuje?

• Lazdijų paslaugų įmonė gausina savo kolektyvo gretas. Deja, kol kas plečiasi tik administracija – priimta buhalterė, finansininkė iš Alytaus. Mūsų rajone jau tapo natūralu, kad į naujai kuriamas darbo vietas atvyksta dirbti žmonės iš kitų savivaldybių, kurie mokesčius moka ne Lazdijams. Įdomu, kada ši įmonė pradės priiminėti į darbą tuos žmones, kurie realiai tvarkys Lazdijų rajoną?

• Daugiau nei pusė Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narių yra nepatenkinti I. Šaparauskienės darbu ir reikalauja administracijos direktorės galvos. Kalbama, kad didesnė pusė Tarybos narių įteikė reikalavimą pareikšti direktorei nepasitikėjimą. Ar balsavimo dėl interpeliacijos metu nebus bėgančių į krūmus, parodys netolima ateitis.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: