Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Savivaldybėje pradėjo veikti skundų rašymo fabrikėlis. Iš savivaldybės skenerio į Vyriausiąją rinkimų komisiją siunčiami įvairiomis išgalvotomis pavardėmis pasirašyti skundai apie merės konkurentų neva padarytus rinkimų kampanijos pažeidimus. Paskui tie patys skundai sugrįžta į apygardos rinkimų komisiją. Tačiau tos komisijos nariams niekaip nepavyksta išsikviesti skundų autorių, nes tokio skundiko, kaip, pavyzdžiui, Adomas Adomaitis, Lazdijuose tiesiog nėra. Akivaizdu, kad skundų fabrikėliui trūksta fantazijos.
• Baigiantis kadencijai, merei ėmė labai rūpėti verslo atėjimas į Lazdijus. Kaip kitaip galima paaiškinti tą faktą, jog ji ėmė teikti darbuotojų paieškos paslaugas privačioms bendrovėms. Savo socialinio tinklo paskyroje merė „siūlė“ darbą vienoje parduotuvėje, kuri netrukus atvers duris Lazdijuose. Įdomu, ar merė ieškos vairuotojų nuo kovo pirmosios pradėsiančiai veikti pavėžėjimo paslaugai?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai. Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: